2777
2789
عنوان

مامانم میگه از این خونه برو

| مشاهده متن کامل بحث + 838 بازدید | 41 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سرکار برو

روزا خونه نیست شبا شروع میکنه تا صبح میگه و میگه ومیگه. منم درس میخونم. اصلا ادم خوار و تو دستوپایی نیستم برا خودم شخصیت دارم پیش مردم و فامیل تحصیل کرده و باادب خیر سرم این میخواد پیش همه بی شخصیتم کنه

امشب ۱۴۰۳/۵/۱۰ تو روزای تاریک خودم هستم. خدایا ازت میخوام بهترینارو تو این یک سال برام رقم بزنی. خدای بزرگم
آخه اینا چطور مامانی هستن 😐 چرا زاییدی اصلا زن 😐 بنظرم یکبار محکم وایسا حرفای دلتو بهش بزن ..‌بگو ...

مشکل روانی داره مادرشو تو دوسالگی از دست داده عقده ای شده اما خب تقصیر من چیه؟ چرا خدا برام گشایش نمیکنه؟؟؟اوه اونقدر دهن ب دهن گذاشتم باهاش اما دیگ سکوتو ترجیح دادم. نفرین میکنه ایشالله شوهرت تیکه تیکه شه بری برگردی بختت سیاه شه

امشب ۱۴۰۳/۵/۱۰ تو روزای تاریک خودم هستم. خدایا ازت میخوام بهترینارو تو این یک سال برام رقم بزنی. خدای بزرگم
به مادرت بگو خیالتون راحت باشه شرایط جور شه میرم از پیشتون خونه خودم ولی بهم استرس ندین شرایطمون ک د ...

این چیزا حالیش نیست خیلی وضعش خراب تر از اینه

یعنی به رابطه ی خوبتون حسادت میکنن؟؟نمیتونی یجوری دلشونو بدست بیاری از خر شیطون پایین بیان

نه بخدا همه کار کردم همسر اینقدر جورشو میکشه بهش احترام میزاره دستشو میبوسه حتی اما دیدم داره متوقع تر میشه و گستاخ تر گفتم دیگه نکن بزار ازت بترسه. اره حسادت میکنه ناراحت میشه من میشینم پیش همسرم پیش همسرم روسریشو درمیاره ب خودش میرسه بااینکه سنش بالاس و تو شهر ما خیلی پیش داماد حیا نگه مبدارن با همسر من فقط راحته با دومادمون راحت نیس

وا خب شمام بری که خودشم تنهامیشه چه اصراری داره بری

بیماره روانیه واقعا حالش خرابه بدبخت

مادرت افسردگی و مشکل اعصاب داره!فک کنم احساس خطر کرده که قراره تنها بمونه...

افرین چقدر خوب متوجه شدین! دقیقا ترس از تنهایی پیدا کرده بااینکه اینقدر اخلاقش بده همه فامیل طردش کردن 

وااااااااااای خدا چرا آخه حتما مادرت مشکلات خیلی عمیقی داره ک نمیگه یا نمیتونه حلش کنه اینجوری میخاد ...

خب اصلا از ی ادم مریض روانی من انتظاری ندارم چرا خدا گشایش نمیکنه برام؟؟؟؟ واقعا حقمه اینقدر توهین بشنوم؟

سلام ، میتونی بشینی منطقی با مادرت صحبت کنی ببینی مشکل چیه؟

۲۷ ساله داریم باهاش حرف میزنیم و مراعاتشو میکنیم باابن اخلاقاش باعث شد پدرمم بمیره

برو سرکار اگه میتونیکه به جهیزیه ت هم کمکی کرده باشیمامانت حتما پر استرسه داره هی کارای اشتباه انجام ...

دیگ پیش اونا آبرو نذاشته برام بااینکه خیییییلی برام ارزش قائل بودن. یکی از مادر شوهر میکشه من از مادر. هرجا میریم دوست داره بشینه جلو ماشین. میخواد همه جا ببریمشبخدا جرات ندارم باهمسرم تنها برم جایی. ی دقیقه رفتم نشستم پیش همسرم ی جنگی بپا کرررررررد ی حرفایی زد ک. منم دارم درس میخونم برا استخدامی وقت کار ندارم

بهش بگو بگو میرم خونه مادر شوهرم نه زنگ میزنی نه چیزی بزار راحت باشم

بخدا میزنه آبرومو میبره دیگ پیش اونام نمیتونم تا عمر دارم برم