2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین بچمم🥺🥺🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1443 بازدید | 32 پست
بردم دوردز پیش بهش سرم داد داخل سرم پنی سلین زد بعد سفکسیم داد هر ۱۲ساعت ۳ سیسی ولی از اون روز اوضاع ...

عجیبه باید تاثیر میکرده که. من گوشم عفونت کرد رفتم دکتر امپولو کپسول داد خوب شدم. دوباره ببر دکتر

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حتما آب رفته تو گوشش.گلوش خوبه؟

آره بردمش حموم لعنت بهم 

دکتر چن روز پیش بردمش داخل سرم براش چرک خشک کن زد و سفکسیم داد الان یعنی داره خوب میشه که ترشح اومده ؟ یا نه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر تولد یک سالگی پسرم😍😍
آره بردمش حموم لعنت بهم دکتر چن روز پیش بردمش داخل سرم براش چرک خشک کن زد و سفکسیم داد الان یعنی دار ...

چرابردی حموم

شهرازصداپراست،    🗣    ولی ازسخن تهی،                                                       
عجیبه باید تاثیر میکرده که. من گوشم عفونت کرد رفتم دکتر امپولو کپسول داد خوب شدم. دوباره ببر دکتر

هنوز دوروزه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حالا اشکالی ندارهزود اقدام کنید تا درست بشهپیش یه متخصص گوش و حلق و بینی خوب ببرید حتما کدوم شهرید؟

الان دوروزه دارو میدم بهش قطع کنم ؟ گفت تاپنج روز بده

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اون موقع خوب بود وای خدا لعنت به من داره دندونم در میاره

پسرمنم گوشش عفونت داشت دکترگفت حمام اصلانبروگرنه پرده گوشش پاره میشه تا۲هفته نبردم وخوب شد

وقتی عفونت ازگوش میادیعنی پرده گوش پاره شده

عزیزم چرا بنده خدارو انقد میترسونی برا همه که اینجوری نیست من خودم شدیدا از گوشم عفونت میومد ولی پرده گوشم سالم بود رفتم دکتر قطره ریختم بعدم ساکشن کرد خوب شد

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
پسرمنم گوشش عفونت داشت دکترگفت حمام اصلانبروگرنه پرده گوشش پاره میشه تا۲هفته نبردم وخوب شد

😰پسر شماهم از گوشش عفونت میومد؟

من الان چیکار کنم دکتر گفت تا پنج روز داروهاشو بده 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم چرا بنده خدارو انقد میترسونی برا همه که اینجوری نیست من خودم شدیدا از گوشم عفونت میومد ولی پرد ...

چیزی روکه میدونستم گفتم ترس چی.هرکس نسبت به تجربه ولطلاعاتش نظرمیده دوست عزیز

2810