2777
2789

بستنی برای وزن گیری ...ماه آخر کاسنی برای زردی نداشتن نوزاد 

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht

برا اینکه زردی نگیره کاسنی و هندونه ماه آخر زیادبخور اما چیزای دیگه نمیدونم من طبق روال همیشه غذا و بقیه چیزارو میخورم منم لایک کن ک بیام بخونم منم دوماه آخر بارداریم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به سلامتی عزیزم

میشه دعا کنی نی نی مو سالم بغلش بگیرم 🥺 🙏🏻 

شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.

خرما برا تقویت مادر و جنین عالیه. بارداری اولم نخوردم و واقعا پسر بزرگم بدن ضعیفی داره. برعکس کوچیکه که کل بارداری خرما خوردم و بدنش خیلی قوی‌تره. زایمان هم راحت میشه با خوردن خرما. اینم شخصا تجربه کردم. بعد از زایمان هم اگه کاچی ندارین خرما بخورین. زیاد هم بخورین. هم افسردگی بعد زایمان نمی‌گیرین هم شیرتون زیاد میشه. 

من شنیدم برا سفیدی پوسته . برا زردی چجوری بخورم؟

من سر بچه اولم ماه آخر روزی نصف استکان کاسنی خوردم خداروشکر بچه م زردی نداشت و راحت بودم 

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht
برا اینکه زردی نگیره کاسنی و هندونه ماه آخر زیادبخور اما چیزای دیگه نمیدونم من طبق روال همیشه غذا و ...

هر روزی که میتونی سه تا سیب رو بذار جلوت و سوره یوسف رو بخون و روی سیبا فوت کن بعد بخورشون به زیاد بخور الانم فصلشه همه جا هست هلو هم خیلی خوبه اما تاثیر سوره یوسف روی سیب معجزه کننده هست من هر کی اطرافم دیدم که خوردن بچه هاشون زیبا و ناز بودن البته همه بچه ها زیبایی دارن.... کلا قران خوندن باعث نور صورت و چشمای بچه میشه 

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
هر روزی که میتونی سه تا سیب رو بذار جلوت و سوره یوسف رو بخون و روی سیبا فوت کن بعد بخورشون به زیاد ب ...

مرسی چند وقت پیش مامانم خوندن ب سه تا سیب فوت کردن سه روز پشت سرهم خوردم بعد الان دیگه قیافه بچه شکل گرفته بازم برا زیبایی میشه چیزی خورد اره؟

مرسی چند وقت پیش مامانم خوندن ب سه تا سیب فوت کردن سه روز پشت سرهم خوردم بعد الان دیگه قیافه بچه شکل ...

اره عزیزم تا موقع زایمان میتونی بخوری

ببین درسته قیافه شکل گرفته اما توی صورت بعضی بچه ها دقت کردی چه چشمای گیرایی دارن یا لپاشون رو میخوای درسته قورت بدی نمیگم حتما ماماناشون سیب دعا خونده خوردنا منظورم اینه که هنوزم وقت برای زیبایی جنین هست حتی اگه قیافه تشکیل شده باشه

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
اره عزیزم تا موقع زایمان میتونی بخوریببین درسته قیافه شکل گرفته اما توی صورت بعضی بچه ها دقت کردی چه ...

اها مرسی عزیزم انشالا سالم باشه اقبالش خوب باشه زیباهم باشه برا هوش جنین چی بخورم؟برا وزن گیریش؟

اها مرسی عزیزم انشالا سالم باشه اقبالش خوب باشه زیباهم باشه برا هوش جنین چی بخورم؟برا وزن گیریش؟

ان شاءالله 

کندر بخور قرص های اهن و مولتی رو هم حتما بخور 

وزن گیریش رو شنیدم باید چیزای شیرین خورد