2777
2789
عنوان

به نظرتون قبلش برم سونوی واژینال

96 بازدید | 11 پست

خانوما من میخوام اقدام به بارداری کنم ، جدیدنا چند تا موی زائد زیر گلوم در اومده و اینکه شکمم همیشه سرده میترسم تنبلی داشته باشم به نظرتون قبلش برم چک شم یا اینکه اقدام کنم اگه خدای نکرده باردار نشدم برم سونو بدم ؟ 

راستش میترسم خیلی شما بگین چیکار کنم 

حال همه‌ی ما خوب است ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،که مردم به آن شادمانیِ بی‌سبب می‌گويند با اين همه عمری اگر باقی بودطوری از کنارِ زندگی می‌گذرم که نه زانویِ آهویِ بی‌جفت بلرزد و نه اين دلِ ناماندگارِ بی‌درمان!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حتما تحت نظر باش اشتباه مننو نکن.

فقط 6 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
اول باید آزمایش هورمونی بدی برا موهای زائدت و سونو رحم . کلا با دکتر مشورت کن

آزمایش هورمونی چیه دیگه 

چکاپ کلی دادم ،پاپ اسمیر هم دادم 

حال همه‌ی ما خوب است ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،که مردم به آن شادمانیِ بی‌سبب می‌گويند با اين همه عمری اگر باقی بودطوری از کنارِ زندگی می‌گذرم که نه زانویِ آهویِ بی‌جفت بلرزد و نه اين دلِ ناماندگارِ بی‌درمان!
حتما تحت نظر باش اشتباه مننو نکن.

چطور مگه؟

آزمایش هورمونی چیه دیگه چکاپ کلی دادم ،پاپ اسمیر هم دادم

نمیتونم ک رشته میکروبیولوژی رو واست توضیح بدم الان 🤣 برو پیش دکتر خودش میدونه

فقط 9 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چطور مگه؟

من ۴سال خودم بچه نخواستم بعد اونم بدون اطلاع بدون تحت نظر بودن بدون اینکه بفهمم مشک کجاس اقدام کردم ی بارحامله شدم تو۶هفته متوقف شد رفتم دکتر کلی ازمایش سونو ازخودمو شوهرم انجام شدگفتن شوهرم ضعیفه باکلی دارو دوباره حامله شدم دوباره تو ۸هفتگی متوقف شد رفتم بیمارستان ارش اونجادوباره کلی ازمایش سونو ازخودم و شوهرم گفتن هم شوهرم ضعیفه هم خودم مشکل انعقادخون دارم ک جنین ها متوقف میشن و مجبورشدم اخرش ای وی اف کردم و همه ی این پروسه ۶سال طول کشید

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
من ۴سال خودم بچه نخواستم بعد اونم بدون اطلاع بدون تحت نظر بودن بدون اینکه بفهمم مشک کجاس اقدام کردم ...

ای بابا چقدر بد ، آزمایش چکاپ کلی دادم و پاپ اسمیر فکر نمیکردم باید آزمایش هورمونی هم بدم حتما میرم اینو ، ایشالا که نی نی تون سالم و سلامت به دنیا بیاد عزیزم 

ای بابا چقدر بد ، آزمایش چکاپ کلی دادم و پاپ اسمیر فکر نمیکردم باید آزمایش هورمونی هم بدم حتما میرم ...

فداتشم انشائ الله قسمت همه منتظرا

1
5
10
15
20
25
30
35
40