2777
2789
عنوان

دخترکلاس اولیم صبحا با گریه میره

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 27 پست

طبیعیه عزیزم من خودم تو مدرسه هر سال یکی دوتا بچه تو کلاس اولی ها میبینم که برای مامانشون گریه میکنن.بعد دو سه هفته درست میشن. مدارا کنین. سعی کنین انگیزه‌شو برای مدرسه رفتن بیشتر کنین. خوراکیای موردعلاقه و تزئینات جذاب غذا، لوازم تحریر فانتزی، خوندن داستان هایی درباره مزایای مدرسه رفتن، پرسیدن درباره اتفاقات روز بعد بازگشت از مدرسه. اینا میتونه کمکتون کنه.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پسر منم صبحونه خیییلی کم میخوره ، خیلی ، در حالی که قبلاً عاشق صبحونه بود، معلمش هم گفته تنقلات نزا ...

چون صبح زود میخوره براش سخته حقم داره طفلک ماهم این دوران رو گذروندیم همینطور بودیم، معلما هم که با همه چیه بچه مردم کار دارند...بنظرم لقمه های خوشمزه و اشتها آور براش درست کنید مثلا اسنک گوشت انواع پیتزاهای سالم، پنکیک و هرچی خودش دوست داره

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

بنظرم باید اجازه بدن بچها حداقل یه دونه اسباب بازی بیارن خب چه اشکال داره زنگ تفریح بازی می‌کنند بعد ...

مشکل این جاست که دانش آموزها زنگ کلاس با عروسک بازی میکنن و حواس خودشون و همکلاسیاشون رو پرت میکنن مخصوصا بچه های کلاس اول که اصلا درکی از نظم مدرسه ندارن. من دانش آموز کلاس سومم یه بار یواشکی عروسک آورد. روز بعدش دو سه نفر دیگه آوردن. همه زیر میزا یواشکی عروسک بازی میکردن. گذشته از این مسئله آوردن اسباب بازی به مدرسه اسباب تفاخر رو فراهم میکنه و بلای جون خانواده ها میشه‌.

شب زودتر بخوابونش که صبح بد خواب بد قلق نشه ...براش خوراکی که دوست داره بزار...و بگو عروسکت ببر هر روز یکیش ولی تو کیفت قایم کن یا زنگ تفریح بازی کن ...با معلمش صحبت کن تا چند روز چیزی نگه بعد صحبت کنه باهاش که نمیتونه ببره.

اگه دیدی درست نشد...بگو باشه نرو لباست در بیار برو بازی کن با دو روز یک هفته نرفتن هیچی نمیشه 

بعدم دیگه بهش توجه نکن...فقط دو بار بگو خوش به حالشون دخترا دارن بازی میکنن درس میخونن .خوراکی میخورن...

تا خودش بگه میخوام برم

وگرنه تا پایان دبیرستانش همینطوری باید به زور بگی برو و بعد رها میکنه درس را

مشکل این جاست که دانش آموزها زنگ کلاس با عروسک بازی میکنن و حواس خودشون و همکلاسیاشون رو پرت میکنن م ...

فقط روز بعد که همه آوردن زیر میزا قایم کردند😂بله باید یاد بگیرن زنگ کلاس‌ بازی نکنند

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

پسر منم صبحونه خیییلی کم میخوره ، خیلی ، در حالی که قبلاً عاشق صبحونه بود، معلمش هم گفته تنقلات نزا ...

معلم برای خودش گفته.بچه وقتی لقمه نمیخوره نمیشه گشنه بمونه تا ظهر که.یکدفعه ای هم مکان بچه رو تغییر میدن هم مادر رو ازاش میگیرن هم عادت های غذایی بچه رو میخوان تغییر بدن .همه باهم نمیشه که تو بذار بامعلمش هم صحبت کن بگو بذار یه ماه بشه خودم کم میکنم بعد لقمه میدم 

ای خدا این کلاس اولیا چرا اینجوری شدن😢زنگ تفریحا برو بهش سر بزن تا عادت کنهمشقاشو مینویسه؟؟؟ پسر من ...

متاسفانه هنوز معلم ندارن 

ولی کسی که سر کلاس میاد بهشون مشق میگه مینویسه 

برای نوشتن و خوندن کتابا ههیچ مشکلی ندارم ما جلوتر از همه داریم کتابا رو پیش میریم 

بنظرم باید اجازه بدن بچها حداقل یه دونه اسباب بازی بیارن خب چه اشکال داره زنگ تفریح بازی می‌کنند بعد ...

متاسفانه هفت پانزده دقیقه باید مدرسه باشن تا ساعت ۱ 

هر موقع هم میاد خونه میگه خسته شدم زودتر بیا دنبالم 

متاسفانه هفت پانزده دقیقه باید مدرسه باشن تا ساعت ۱ هر موقع هم میاد خونه میگه خسته شدم زودتر بیا دنب ...

الهی حق داره حالا زمان ما تا دوازده بود الان یک این چیزا فقط بچه رو زده میکنه

شبا زودتر بخابوناگه نمیخابه باهاش برو تو تختش براش مدیتیشن صوتی بذار راحت میخابه، این روش رو پسر من ...

باورکن ساعت ۹:۳۰شبم خابیده برناممون همینه

اخ نگوووو ک ی لحظه نمیشینه برا تکالیفش

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40