2777
2789

اول اینکه وقتی کم سن تر بودم بزرگتر از سنم رفتارمسکرذم اما الان نمیدونم چرا برعکس شده . خیلی وقتا الکی دعوا راه میندازم . یسری حساسیتای الکی دارم و حس میکنم رفتارم واقعا مناسب نیست البته یکم بهتر شده ها ولی هنوز خیلی راه داره میشه راهنماییم کنید چیکار کنم بهتر بشم ؟

یه مشکل دیگه ای هم که دارم و از بچگی همراهمه هیچ وقت ابراز احساسات نمیتونم بکنم و همیشه احساسمو پشت چهرم قایم کردم چه اون زمان که از شدت ناراحتی و غصه دردای وحشتناک قلبی و تپش قلب گرفتم و نمیتونستم به خودم اجازه بدم به کسی احساسمو بگم چه وقتی که حتی به مامان بابام نمیتونم بگم دوسشون دارم 😤 اینو باید چیکار کنم واقعا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2803
2804
نمی‌دونم غروره یا خجالته من که حس میکنم خجالت میکشم بگم دوست دارم😂🤦🏻‍♀️

ببین یعنی حسرت شده اون لحظه هایی که داداشم بچه بود میپرید بغلم میکرد و میگفت دلم برات تنگ شده و دوست دارم و من مثل بز هیچ واکنشی نشون نمیدادم و الان ارتباطمون خیلی بد شده گاهی میگم حتما بخاطر رفتارای سرد من بوده ولی واقعا دست خودم نبود واقعا عاشقشم ولی نمیتونستم نشونش بدم 😔

2805
باهاش مشکلی نداری ؟ منم واقعا دارم عذاب میکشم بخاطرشون

چیکار کنم... منم یکم رو خودم کار کردم و اول با رفتارم سعی کردم احساساتم رونشون بدم بعد ک ازم سوال میکردن.. دیگه خودمو با کلی حرف زدن خالی میکردم البته فقط با مامانم اوکی شدم هنو با بابام خجالتی ام با اینکه دنیامه

ببین یعنی حسرت شده اون لحظه هایی که داداشم بچه بود میپرید بغلم میکرد و میگفت دلم برات تنگ شده و دوست ...

دقیقا منم همینم متاسفانه ازدواج کردم شوهرم یک سره میگه چرا هیچوقت نمیگی دوست دارم 🤦🏻‍♀️

چیکار کنم... منم یکم رو خودم کار کردم و اول با رفتارم سعی کردم احساساتم رونشون بدم بعد ک ازم سوال می ...

من که اومدم یکم گرم تر رفتار کنم با فامیل هنوز رو دلمه که شروع کرد خندیدن بهم و دوباره منو برگردوند به تنهایی خودم 😮‍💨

2801