2777
2789
عنوان

برا داداشم زن پیدا نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 167192 بازدید | 975 پست

اتفاقا منم الان داشتم ب این فکر مسکردم ک واقعا شرایطم از هر لحاظی ب گفته بقیه عالی هست زیبایی قد بلند شرایط اجتماعی اقتصادی خوب خودم وخانواده خردمند و اهل زندگی و ورزش و ... ولی کیس مناسبی تاالان نبوده ولی اطرافمون اونایی ک خیلی متوسط بودن شریع ازدواج کردن برام عجیبه خدا چجور راحت برا بعضیا ازدواجشونو درست میکنه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تا بخوایم تلاش کنیم پیر شدیم رفته۵۰ ام رد کردیمادم تا جوونه باید خوش بشه رفاه بعد ۵۰سالگی فقط به درد ...

حرف شما درست 

اما ما تو مملکتی زندگی میکنیم که داشتن خونه و زندگی داشتن شغل و حقوق خوب مختص یه قشر خاصی از جامعه س

و باید واسش تلاش کنی که خودت بدستش بیاری که اونم دیگه جوونی رفته 

هنگامی که ظلم و بی عدالتی و سرکوبی مردم با قانون رخ دهد، قانون شکنی خود را در تاریخ ثبت میکند
2805
نمیدونم چرا این روزا زن پیدا نمیشه واس پسرا

چون همه دوست پسر دارن 

و جالب اینجاست پسره دوس دختر خودشو نمیگیره میره سراغ ی دختر دیگه ولی نمیدونه اونم دوس دختر یکی بوده😂

✍️هرچی خدا بخواد🌱❤️خدا که بد نمیخواد
2809