دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
میشه با تلاش دونفره یک رفاه نسبی داشت و این دیگه کاملا مربوطه ب علایق و سبک نگرش زندگی طرفین
تا بخوایم تلاش کنیم پیر شدیم رفته
۵۰ ام رد کردیم
ادم تا جوونه باید خوش بشه
رفاه بعد ۵۰سالگی فقط به درد مردن میخوره
من الان که ۲۵ سالمه خونه و ماشین میخوام
رفاه میخوام
تفریح میخوام
ده ساله دیگه من نه امید زندگی کردن دارم
نه شور و حالشو
«ظرفیت غم و غصه خوردن من تکمیل است ، غم هایتان را برای من نیاورید »سنگدل و بی احساس نیستم فقط حال دلم خوب نیست🙂 مو بعضی وقتا کانالُم عوض مِره ، مِزِنُم تو فاز مِشدَی😎اینقدر این اسرائیل رِ بزرگش نُکُنن، مو هر روز که مُرُم سرکار، به اندازه کل مساحت تلاویو پیاده روی مُکنُم، همینقدر کوچیکَ😂
برا داداش منم سی و پنج سالشه سر به زیر خونه ام یه آپارتمان تونسته جور کنه ولی چون کارش آزاده بیمه نداره گیر میدن یا انتظارات خیلی زیاد دارن داداشم میگه اگه نتونم به گردنمه
عذرخواهی میکنم میپرسم احیانا خانواده سخت گیری نیستین ؟ مثلا سمت ما یه خانواده بودن پولدار خوشتبپ و اینا همه چی اوکی ولی عروس اولیشون انقد ب تنگ اومده بود از دستشون ک هیچکس دختر نمیداد بهشون
اینجا خیلی دخترای خوب معرفی کردن خودشونو.... اما امان از خواهر شوهرایی ک حسودن و الکی مینالن دختر نیست فلان بهمان اما زورشون میاد برن خصوصی آشنا بشن با دخترا.... البته اینا همسایه دیوار ب دیوار میخان ک نیست و داداشاشون ترشیدن و موندن بدون زن