2777
2789
عنوان

برا داداشم زن پیدا نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 167192 بازدید | 975 پست
پسرخاله منم دنبال زن میگرده و پیدا نمیکنه میگه همه شون از دم مهریه بالا میخوان و توقع دارن اول زندگی ...

دخترای بیچاره

دلم میسوزه واسه خودمون که یه زندگی معمولی با رفاه معمولی که حق همه هست داشته باشن توقع بالا حساب میشه

«ظرفیت غم و غصه خوردن من تکمیل است ، غم هایتان را برای من نیاورید »سنگدل و بی احساس نیستم فقط حال دلم خوب نیست🙂 مو بعضی وقتا کانالُم عوض مِره ، مِزِنُم تو فاز مِشدَی😎اینقدر این اسرائیل رِ بزرگش نُکُنن، مو هر روز که مُرُم سرکار، به اندازه کل مساحت تلاویو پیاده روی مُکنُم، همینقدر کوچیکَ😂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

از دور خیلیه از نزدبک هیچی نیس

سلام دوست عزیز 

دوست داشتم تو خصوصی براتون بگم اما مقدور نیست 

توکل بر خدا کن و بزار زمانش برسه 

زمانش که برسه همه چی خودش چیده میشه 

برادر من همینطور که میگی خوشگل بود زرنگ و پولدار 

باور کن هر جا و هر کس رو اسم می‌بردیم و به قول شما از سطح خودش حتی پایینتر نمیشد که نمیشد 

وقتش که شد الحمدلله دختری عاقل و خانواده دار و حتی از سطح خودش بالاتر خیلی راحت جور شد و خدا رو شکر عااااالی

2804

واسه. ماهم شوهر پیدا  نمیشه

فقط 15 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
دخترای بیچارهدلم میسوزه واسه خودمون که یه زندگی معمولی با رفاه معمولی که حق همه هست داشته باشن توقع ...

اینکه اول زندگی ب طرف بگی خونه و ماشینت رو که با کلی زحمت تونستی بخری بزن ب نامم و مهریه آنچنانی طلب کنی توقع زیادی نیست؟ 

آدم باید سعی کنه خودش برای خواسته هاش تلاش کنه 

نه اینکه ب خواستگار بگی دار و ندارت رو بزن ب نامم تا بهت بله بگم

هنگامی که ظلم و بی عدالتی و سرکوبی مردم با قانون رخ دهد، قانون شکنی خود را در تاریخ ثبت میکند
اینکه اول زندگی ب طرف بگی خونه و ماشینت رو که با کلی زحمت تونستی بخری بزن ب نامم و مهریه آنچنانی طلب ...

من نگفتم بزنه به نام دختر 

ولی اینکه توقع داشته باشه شوهر ایندش خونه ماشین داشته باشه خواسته عجیب غریبی نیست

«ظرفیت غم و غصه خوردن من تکمیل است ، غم هایتان را برای من نیاورید »سنگدل و بی احساس نیستم فقط حال دلم خوب نیست🙂 مو بعضی وقتا کانالُم عوض مِره ، مِزِنُم تو فاز مِشدَی😎اینقدر این اسرائیل رِ بزرگش نُکُنن، مو هر روز که مُرُم سرکار، به اندازه کل مساحت تلاویو پیاده روی مُکنُم، همینقدر کوچیکَ😂

پسرخاله منم دنبال زن میگرده و پیدا نمیکنه میگه همه شون از دم مهریه بالا میخوان و توقع دارن اول زندگی ...

دوره عوض شد 

دوره بدجنسی خانم هاست

شاید بخاطر ظلمی ک در طول تاریخ مردهای جهان ب زن ها کردن 

من نگفتم بزنه به نام دختر ولی اینکه توقع داشته باشه شوهر ایندش خونه ماشین داشته باشه خواسته عجیب غری ...

توی این کشور و ابن اوضاع اقتصادی فجیع واقعا عجیبه 

اینجا ایرانه و داشتن اولین های یک زندگی معمولی آرزو 

هنگامی که ظلم و بی عدالتی و سرکوبی مردم با قانون رخ دهد، قانون شکنی خود را در تاریخ ثبت میکند
توی این کشور و ابن اوضاع اقتصادی فجیع واقعا عجیبه اینجا ایرانه و داشتن اولین های یک زندگی معمولی آرز ...

پس ازدواجم مثل رفاهیات زندگی همون ارزو بمونه بهتره

دوره عوض شد دوره بدجنسی خانم هاستشاید بخاطر ظلمی ک در طول تاریخ مردهای جهان ب زن ها کردن

از دید من اینکه بخوای آرزوها و خواسته هارو از کسی دیگه طلب کنی اوج حقارته 

بقول شما دوره عوض شده خانما باید سعی کنن خودشون ب آرزوهاشون برسن و رویا غول چراغ جادو نداشته باشن 

2809