2777
2789
عنوان

برا داداشم زن پیدا نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 167192 بازدید | 975 پست
برا داداش منم سی و پنج سالشه سر به زیر خونه ام یه آپارتمان تونسته جور کنه ولی چون کارش آزاده بیمه ند ...

کدوم شهره گلم

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️

اگه کسی داداش یا فامیل بالای ۳۰ از تهران داره، دنبال زن میگرده من دختر خوب سراغ دارم. بیاد پیوی.

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اخه خانومایی ک تو محیط کارشون همه خانم هستن و معاشرت زیادی با اقایون ندارنچطور با یه اقا اشنابشن؟؟

درسته دقیقا. هنوز هستن دخترایی که اهل دوست پسر نیستن. تازه حالا اوناییم که اهل دوست پسرن نه که همه شون پسرارو تبدیل به شوهر کردن! اونام موندن معطل پسره بگیره نگیره. همش دارن دوست پسر عوض میکنن بلکم یکیش شوهر بشه. حداقل تو آشنایی سنتی تر ادم مطمینه طرف قصدش ازدواجه نه که بمونی معطل که ایا دوست پسرته، دوست پسر اجتماعیته، دوست پسر تو حاشیته، شوهر آینده ته. 😐

اسی من یک دختر میشناسم خیلی دختر پاکی هست مشاوره میخونه واقعا دختر خوبیه مشهدم هست خواستی درخواست دو ...

اسی خداوکیلی اگه دنبال زن داداشی با ایشون صحبت کن. دیگ چی میخوای. زن که حتما نباید تو در و همسایه باشه. گاهی تو همین مجازی بخت و اقبال به یکی رو میکنه

2805
برادر شوهرمن تهرانه ۴۰سالشه خیلی شرایطش خوبه اگر کسی اوکی بود بیاد معرفیش کنم

عزیزم من سراغ دارم

تاپیکو خوندم من قد بلند و بور نیستم

موفق باشی خواهر 🌹

پزشک/دختر خوب سراغ داری تاپیک ازدواجی ها را بخونید🙏/رستوران دارم😂/گرافیست/طراح سایت/برنامه نویس/مشاور تحصیلی/بوتیک هم دارم😂😂😂برای بار هزارم بله همه با هم امکان پذیر است تازه کجاشو دیدی. این داستان ادامه دارد.... 
2809