2777
2789
عنوان

برا داداشم زن پیدا نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 167192 بازدید | 975 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2805
این همه دختر مجرد تو نی نی سایت ک همش میگن صلوات بفرستین برای ازدواجم اونا رو بگین خب

واقعا حرف حساب 

اسی واقعا حرف درستیه اینهمه دختر دوست دارن ازدواج کنن و قطعا هم دخترای خوبی هستن 

از همین سایت پیدا کنین وقت و انرژی کمتری هم میبره 

الهی همه خوشبخت و عاقبت بخیر بشن الهی آمین

خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ ***   گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤
چون اخلاق این دانشگاهیا یک جوریه خیلی کتابی میحرفن اکثرا خوششون نمیاد

قضیه الان نیست برا ده سال پیشه.. اونموقع دخترا اکثرا اون مدلی میپسندیدن

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است....

درآمدش خوبه قدش هم بلنده. و خوش اخلاق هست. اصلا قسمت نیست یه مدت میگفت نه. حالا که خودش اومده گفته دختر، نایاب شده

یه ماشین تیگو 8 فقط داره خونه نداره. چون زیاد نیست که به کار مشغول شده فقط تونسته ماشین بخره. اما خرید خونه با پدرمه یا یکی از خونه هاش رو بهش میده یا یکی براش میخره

کارشناسی ارشد داره. یکم سرش خلوت شد مبخاد دکتری شو هم بگیره

خوش اخلاق و خوش چهره هست قدش هم بلنده از خودش کار گاه داره ماهی 200 300 درآمدشه خیلی کاریه 24 سالشه.... کامل ترش تاپیک ازدواجی ها هستش

پزشک/دختر خوب سراغ داری تاپیک ازدواجی ها را بخونید🙏/رستوران دارم😂/گرافیست/طراح سایت/برنامه نویس/مشاور تحصیلی/بوتیک هم دارم😂😂😂برای بار هزارم بله همه با هم امکان پذیر است تازه کجاشو دیدی. این داستان ادامه دارد.... 
ناراحت نشی ها جیگر ولی مردی ک پول این چیزا هم نداره چرا باید زن بگیره اصلا؟

ببین من خودم همیشه طرف زن داداشم و میگیرم جوری که داداشم قهر می‌کنه میگه انگار خواهر اونی نه من. ولی برادرم یه مشکلی داشت خیلی اذیت شد پنج شیش ماه هر چی داشت و نداشت از دستش رفت یه ماشین مونده بود براش که اونم بابام خریده بود براش. ما به زن داداشم شرایط رو گفتیم و گفتیم که صبر کن چند ماه تا بازم دست و بالمون باز بشه یه مجلس در خور شما دو تا بگیریم گفت نه همه چیز ساده باشه من راضیم خرج نمی‌خوام الان بیاید عقد کنیم. ما هم گفتیم اوکی. رفتیم جلو ولی بعد زن داداشم زد زیر همه چیز اگه عقدشون مثلا چهار ماه عقب میوفتاد شاید ما خودمون بیشتر از همین هم خرج می‌کردیم ولی اون لحظه اون حجم از فشار که رو دوش پدر و برادرم بود آزار دهنده بود 

شرایطش چیه اینجام بگو 😂

درآمدش خوبه قدش هم بلنده. و خوش اخلاق هست. اصلا قسمت نیست یه مدت میگفت نه. حالا که خودش اومده گفته دختر، نایاب شده

یه ماشین تیگو 8 فقط داره خونه نداره. چون زیاد نیست که به کار مشغول شده فقط تونسته ماشین بخره. اما خرید خونه با پدرمه یا یکی از خونه هاش رو بهش میده یا یکی براش میخره

کارشناسی ارشد داره. یکم سرش خلوت شد مبخاد دکتری شو هم بگیره

خوش اخلاق و خوش چهره هست قدش هم بلنده از خودش کار گاه داره ماهی 200 300 درآمدشه خیلی کاریه 24 سالشه.... کامل ترش تاپیک ازدواجی ها هستش

پزشک/دختر خوب سراغ داری تاپیک ازدواجی ها را بخونید🙏/رستوران دارم😂/گرافیست/طراح سایت/برنامه نویس/مشاور تحصیلی/بوتیک هم دارم😂😂😂برای بار هزارم بله همه با هم امکان پذیر است تازه کجاشو دیدی. این داستان ادامه دارد.... 
درآمدش خوبه قدش هم بلنده. و خوش اخلاق هست. اصلا قسمت نیست یه مدت میگفت نه. حالا که خودش اومده گفته د ...

اگه قدش خیلی بلنده داداشتو بده به من

و تـ‌و شـ‌دے تـ‌مـ‌امـ مـ‌نـ🥺S🖇️S    تتلیتیا.                  لطفاً تاپیک آخرمو لایک کنید                                              
اگه قدش خیلی بلنده داداشتو بده به من

قدش از 3 متر کمتره😂😂

قدش از 3 متر کمتره😂😂

تاپیکو خوندم من قد بلند و بور نیستم 

و تـ‌و شـ‌دے تـ‌مـ‌امـ مـ‌نـ🥺S🖇️S    تتلیتیا.                  لطفاً تاپیک آخرمو لایک کنید                                              
جاهای بالا بالام نمیریم از خودمون پایین تر ولی بازم میگناین‌جمله ات رو متوجه نشدم یعنی چی🤔

اخیش یکی حرف دل منو زد اصلا نمدونستم چطور بیانش کنم دوبار هم تکرارش کرده مثل اوس غلام فیلم نون خ خو جمله ذو کامل کن

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  امروزی وشیکم خوشکل ونازم چشمام دریاییه.. ...و دراخر 👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖
2809