2777
2789
عنوان

سِرکلاژ

| مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 23 پست
الان عدد 29 به نظر شما توی سونوی هفته ششم عدد نرمالیه؟؟؟

نه کمه

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عه... الان یک هفتست استراحت مطلق با دارو شیاف پروژسترون 400 هستند ممکنه بالا اومده باشه عددش؟؟؟؟؟

امکانش هست عدد دقیقش با سونو واژینال معلوم میشه 

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن
ممنون، پس دوش هم باید بصورت نشسته باشه؟ الان نگران اتفاق بد نباشیم؟ من داغونم

رو صندلی بشینه . نه نگران نباشید سرکلاژ را ازش نترسید اون خودش ی روش درمانیه

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....
رو صندلی بشینه . نه نگران نباشید سرکلاژ را ازش نترسید اون خودش ی روش درمانیه

ممکنه توی سونوی جدید با استراحتی که دارن میکنن که سر برج انجام بدند عدد از 29 بالاتر بره؟؟؟ 

ممکنه توی سونوی جدید با استراحتی که دارن میکنن که سر برج انجام بدند عدد از 29 بالاتر بره؟؟؟

بله امکانش هست 

ممنون از راهنمایی تون دعا کنید

نگران نباشید خواهرشوهر من ۵ ماهه بود و سرکلاژ شد خیلی ریسکش بالا بود چون ماه بارداری بالا بود اوایلش ک دیگه هیچیه

ممنون از راهنمایی تون دعا کنید

سلام ببخشید سوال مهمی دارم، همسرم باردار هستند، مادرشون اسکن هسته ای قلب انجام دادند، وقتی برگشتند خونه همسرم اتاق دیگه ای بودند، اصلا ندیدند هم رو، فقط بعدازظهر یک لحظه همسرم رسیدن بفاصله ی 1متری که مادرشون گفتن فاصله بگیر، اونجا بود که کلا خارج شدند از خونه، الان نگرانند اون ی لحظه ای که تو فاصله 1متری رسیدند ممکنه خطری پیش اومده باشه؟؟؟؟؟؟