2777
2789
عنوان

سِرکلاژ

188 بازدید | 23 پست

سلام مادرای بزرگوار ببخشید انقد استرس همسرمون دارم خواهشا کمک کنید، هفته هفتم‌شون هست، هفته ششم سونویی که داده بودن طول سرویکس شون 29میلی متر زده بود و همون روز دکتر گفتند استراحت کامل کامل و از اون روز واقعا کامل در استراحتند، اما امروز من تازه متوجه شدم این کم بودن طول سرویکس چیز خطرناکی میتونه باشه من واقعا حیرونم، بهش گفته 28مهر نوبت داری نمیدونم حالا سونوی جدید مینویسه یا نه، چیزی در مورد عدد 29 باهاشون نداشتن، در واقع علت زود سونو رفتن همسرم به دستور پزشک لکه بینی ای بود که توی سونو بخاطر هماتومی بود و الان 2روزه لکه بینی با مصرف شیاف استروژن رخ نداده... الان نگرانی من عدد 29 طول سرویکس هست ممکنه سقط کنند؟ توضیحی بدید ممنون میشم

نگران نباشید فقط تو سونو دکتر حتما باید قید کنه طول سرویکس اندازه گیری کنن . 

این سری سونو رفتن اندازه گیری میشه اگه کم بود سرکلاژ میکنن ک جای نگرانی اصلا نداره عملی سبک و راحت . ولی بعد عمل باز هم باید مراقبت کنن مورد بوده با وجود سرکلاژ بازم زود زایمان کرده چون کلی پیاده روی میکرد و دوش سرپا میگرفت و ‌.... 

اگر این سری هم طول سرویکس کم نشده بود و سری های بعد رفتن سونو باز هم خودتون بخواید ک اندازه گیری بشه 

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نگران نباشید فقط تو سونو دکتر حتما باید قید کنه طول سرویکس اندازه گیری کنن . این سری سونو رفتن انداز ...

ممنون، پس دوش هم باید بصورت نشسته باشه؟ الان نگران اتفاق بد نباشیم؟ من داغونم

یعنی الان اوضاع خطرناکه؟ إن تی چیه؟ کی تجویز میشه؟؟؟؟

سونو ۱۲ هفته غربالگری تا اونموقع استراحت کنه 

اگه سرویکس کوتاه بود بعد سرکلاژ میشه نگران نباش 

سرکلاژ بشه چیزی نمیشه بچه سروقت دنیا میاد

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن
سونو ۱۲ هفته غربالگری تا اونموقع استراحت کنه اگه سرویکس کوتاه بود بعد سرکلاژ میشه نگران نباش سرکلاژ ...

واقعا ممنونم، کاملا در استراحته، هیچ کاری نمیکنه، روی مبل دراز بکشه گاها بشینه که اشکالی نداره؟؟؟؟؟ 

واقعا ممنونم، کاملا در استراحته، هیچ کاری نمیکنه، روی مبل دراز بکشه گاها بشینه که اشکالی نداره؟؟؟؟؟

نه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن
اگر خدای نکرده با انجام ان تی هفته 12 سِرکلاژ لازم شد کجا باید انحام بدند؟ خود دکترشون توی مطب انجام ...

بیمارستان تو اتاق عمل 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
باشه.. بنظرتون بهتر نیست قبل از هفته 12 یعنی زودتر مثلا هفته 8 سِرکلاژ انجام بشه؟ یا اصلا قانونش بعد ...

نه نمیشه حتما بعد ان تی باشه چون از سلامت جنین مطمن بشن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنونم از توضیحات کاملتون دعا کنید، در ضمن بعد از ان تی چه عددی باشه سرکلاژ نمیکنن؟؟؟

بالای ۳۰ نمیکنن ۳۰ به پایین میکنن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810