بچه ها جواب سوال نمیدم این تاپیکم برا اینه ببینم تا الان توی این چند روز ببینم چند نفرو درست حدس زدم
😍😍
تو روانشناسی یه اصطلاحی هست به اسم ambivalence :دو سو گرایی . این دقیقا برای زمانیه که در حد تنفر از کسی ناراحتی یا حال نمیکنی با فکر و رفتار فعلیش ولی چون دوسش داری تحملش میکنی و میپذیری . مثل همونجا که حسین صفا نوشت: غمت غمگینم کرده اما دوستت دارم♡
واسه منم بگو چی میشه با اون شخص اصن وارد رابطه میشم باهاش؟؟یا هر چیزی ک حس میکنی ممنونم
وارد رابطه میشی ولی بعدش پشیمون میشی همه چیو بهم میریزید
تو روانشناسی یه اصطلاحی هست به اسم ambivalence :دو سو گرایی . این دقیقا برای زمانیه که در حد تنفر از کسی ناراحتی یا حال نمیکنی با فکر و رفتار فعلیش ولی چون دوسش داری تحملش میکنی و میپذیری . مثل همونجا که حسین صفا نوشت: غمت غمگینم کرده اما دوستت دارم♡
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
هرموقع حالت خوب بود لطفا بهم بگو پدرومادرم با وصلتمون موافقت میکنن؟خیلی همو میخوایمبرا بار دوم میخوا ...
اره راضی میشن ولی تو باید خودتو محکم نشون بدی ولی سعی کن دل پدر و مادرتو نشکنی
وارد رابطه میشی ولی بعدش پشیمون میشی همه چیو بهم میریزید
@اطاعتازقلب   عزیزم حست میگه چرا آقای ج جواب پیامم را نداد؟به من پیام میده و میخواهد حسش و قصدش را بگه؟قصد آقای ج چیه؟چرا رفتارش با زبانش فرق داره؟مرسی گلم
عزیز برای منم درست گفتی هرچی ازت پرسیدم و میشه لطف کنید بهم بگی به غ میرسم یا نه؟
اگر قبلا جواب دادم درسته همونارو باورکنید دیگه بیشتر نمیتونم بگم 🥺💚