2777
2789
عنوان

یعنی دله مادرشوهرمو شکستم🤦‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 1103 بازدید | 43 پست

ببین اگه مادرشوهرت حساسه ینی از این نظر که همیشه تلاش میکنه بهترینش و بزاره جلوت مواظبه چیزی نگه ناراحت شی ممکنه ناراحت شده باشه از این نظر که نون پنیر جلوت گذاشته و تو دوس نداشتی 

ولی اگه انقد حساس نیست فک نکنم ناراحت شده باشه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببین اگه مادرشوهرت حساسه ینی از این نظر که همیشه تلاش میکنه بهترینش و بزاره جلوت مواظبه چیزی نگه نار ...

آخه من مامانبزرگم اینطوریه 

به بار کوچیک بودم چندین بار از پله هاشون رفتم بالا پایین دیگه خسته شدم خیلی بی منظور گفتم چرا انقد خونتون پله داره چرا نمیاین پله هاتونو خراب کنین آسانسوری چیزی بزنین مامانبزرگم هیچی نگفت ولی خالم بهم گفت ناراحت شد چرا گفتی چون بعدا از من شرمنده شد که پول نداشت پله هاشو خراب کنه جاش آسانسور بزنه...... 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
2803
حرف بدی نزدین ولی بازم از دلش در بیارین عیبی نداره که

چیو از دلش بیاره؟ بگه ببخشید املت خوردم پنیر نخوردم؟ یا بگه شرمنده املت خوردم سیر شدم پنیر و مربا نخوردم؟ شوهرش میخواد اسی رو جوری بار بیاره که یعنی مادر من خیلی حساسه هیچوقت هچی نگو که ناراحت شه... وگرنه اسی حرف بدی نزده 

از هرزاویه ای به نون پنیر واملت دقت میکنم حرف بدی ازشون درنیومده😂چیزی نگفتی که انگار گفته باشی ممنون هردفعه میام شما پنیر میزاری جلوم الان دیگه نمیخورم دستت درد نکنه😐اینو نگفتی که ناراحت شه

2804
حرف بدی نزدین

اخه بعدشم اومدم درستش کنم گفتم یه موقع خونه مامانم ایناعم باشم مامانم واسم یه چیز دیگه میذاره دیگه لب به پنیر نزنم

بعد فکر کنم خراب ترش کردم/:

کاربری ششم  زخم شدم از بس ترکیدم
2805
چی گفتی مگه ؟ املت خوردی دیگه کجای حرفت بد بود ب شوهرت بگو‌ کجای حرف من زشت بود

اوه تازه کلی واسه شوهرم توضیح دادم گفتم بخدا بی منظور گفتم

به مامانتم بگو

کاربری ششم  زخم شدم از بس ترکیدم
2801