2777
2789
عنوان

جنگ بیهوده

| مشاهده متن کامل بحث + 15025 بازدید | 280 پست
@دختر_گرانبها قشنگ میشه خصوصی رو چک کنینسرتون می‌دونم شلوغه ولی یه هفته پیش تقریبا پیام دادم اگه تا ...

سلام به روی ماه تون😍

عزیزم من امشب یه ویس پر میکنم و لینکش را تقدیم تون میکنم

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

اسی هستی تو در مورد کافه گفته بودی ی جملهعالی بود

حقیقتا خاطرم نیست

چی بوده عزیزم؟

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون عزيزم نصايح خوب و درست و كاربردى بود

خواهش میکنم

اردات دارم

عزیزم چطور بای ادم دهن بین ودهن لق رفتارکنم میشه راهنمایی کنید🙏🏻🌻

ما نمیتونیم تربیت یا نوع زندگی فردی را خیلی تغییر بدیم، مگر اینکه خودش بخواد...

پس سعی در اینکه بهش بگی دهن بین هست نکنین...

بلکه شیوه های "متن سازی" را روش پیاده کنین...

این کار نیاز  به زیرکی داره که بفهمید کجا داره دهم بینی ایشون و حرفای دیگران، تو زندگی تون اثر بد میذاره ...اونجاها مدام باید رصد کنین و زیرکانه اوضاع را برگردونین...

مثلا مدیر عامل یه مجموعه، وقتی میری بهش  چیزی را میگی، قبول میکنه ...

بعد از شما، کارمند کنار دستیت میره اتاق مدیر و  تمام گفتگوی شما پاک میشه از ذهن مدیر...

این وقت ها اگر کارمند زیرکی باشیم، میدونیم که آخرین نفر باید بریم برای صحبت ...

و میخ خودمون را بکوبیم...که البته این مدل حرکت ها به نظرم فرسوده کننده است..ومثلا پارتنر یا همسر دهن بین داشته باشیم، واقعا فرسوده میشیم مگر اینکه خود فرد تغییر  کنه...همیشه باید مواظب تاثیر حرفهای دیگران روی همسرمون باشیم و این جالب نیست

سلام گلم من از یکی از دوستان نی نی سایت تعریفتون رو شنیدم و میخوام کلی مطلب از شما یاد بگیرم که چطور ...

سلام به روی ماه تون

ممنون از توجه و همراهی تون

تاپیک جدید در سایت نمی زنم ولی در همین تاپیک، نکته ای باشه تقدیم میکنم

🤌🤌🤌لذت بردم

ممنونم😍

ما نمیتونیم تربیت یا نوع زندگی فردی را خیلی تغییر بدیم، مگر اینکه خودش بخواد...پس سعی در اینکه بهش ب ...

دقیقا چندوقت شوهرم ازم دورشده وحرفای خانوادش شده ملکه ذهنش منم خسته شدم بهش گفتم نمیام پیش مادرت زندگی کنم خانوادش سرلج افتادن شوهرموتحریک کردن الانم میگن طلاقش بده

سلام عزیزم واقعا لذت میبرم از تاپیکاتون حس خوبی بهم میده گرانبها جان من درگیر وسواس فکری ام ،تحت درم ...

سلام به روی ماه تون 😍

اختیار دارید درس پس میدم از اساتیدم

حقیقتا وسواس  فکری و نشخوار فکری دو موضوعی هستش که میدونم نیاز به عمل کردن و هشدار ذهنی داره (یعنی مدام باید تمرین کنین و هشدار در ذهن تون داشته باشین) 

ولی تخصصی داخلش ندارم 

شاید این مورد بهتون کمک کنه: 

من مدتی در محیط  کارم، درگیر یه کار استرس زای پر مسئولیت بودم...از صبح ساعت 8 باید خط شرکتی را جواب میدادم(در حالیکه تایم کاری ما 9 بود) 

یه روزی این مسئولیت را واگذار کردم ولی همچنان ساعت 8 صبح همون حس های استرسی می آمد سراغم! میرفتم سراغ موبایل شرکتی ام و نگاش میکردم:)

این موضوع چطور حل شد؟

هر صبح ساعت 8 بلند میشدم و به دستم نگاه میکردم که یه دستبند نخی بسته بودم(دست بندهای نخی را من برای ترک عادات استفاده میکنم و در وبلاگمم بهش اشاره کردم)

بعد از خودم میپرسیدم: من آیا مسئولیتی دارم؟ و چند بار با خودم تکرار میکردم نه نه نه ندارم 

آیا من باید گوشی چک کنم؟ نه نه نه نباید

بعد از چند روز این مشکل و عادت، برام حل شد...

میدونی ما ملکه های ذهنی داریم روی برخی موارد...باید مدام سوال و جواب کنیم و اون ملکه را ردش کنیم بره 

سلام به روی ماه تون 😍اختیار دارید درس پس میدم از اساتیدمحقیقتا وسواس فکری و نشخوار فکری دو موضوعی ...

زنده باشی قشنگم⁦❤️⁩ 

مرسی از وقتی ک گذاشتی گلم 

عزیزم میدونی حساسیتم رو خونه مادرشوهرمه مثلا اگ دخترم رفت خونشون حتی برای پنج دقیقه سریع باید ببرمش حمام 

خیلی کارا کردم برای مقابله باهاش متاسفانه موفق نشدم 

چندتا کتاب ب صورت پی دی اف هم دانلود کردم چکیده این کتاب ها این بود با ترس ها باید مقابله کنی تا این استرسی ک منجر ب وسواس میشه از بین بره ولی مشکل من میدونی چیه گرانبهاجان، این ک چطور اون شجاعتی ک برای مقابله با این ترس هست رو پیدا کنم ؟