2777
2789
جالبه

عزیزم  انقدر سر این چیزا حساس نشو نمیدونم چندمی الان ولی این فکرا اذیت کنندس حسادت سر مدرسه اخه؟؟ من بودم دیگه الان وضعیتم چی شد؟؟ اگه نمیتونی بری کلا بیخیالش شو بچسب به کلاس انلاین یا خصوصی تقویت کن درستو من یکیو دیدم دولتی بود سه سال موند پزشکی اورد تازه با شرایط نهایی مدرسه انچنان دیگه مهم نیست 

More water flowed under the bridge, people changed their minds
عزیزم کلا دوازدهمی ها بیشترشون کلاس نمیرن. ولی سال‌های قبل حسابی باهاشون کارشده ونحوه ی درست درس خون ...

شاید باورتون نشه ولی سالای قبل هم کلاسو اکثرا میپیچوندن میرفتن با استادای مختلف کلاس اگه طریقه تست زنی رو قشنگ یاد میدادن که انقدر هزینه برای کلاس و مشاور نمیکردیم مدرسه تاثیر داره ولی اینجوری هم که میگید نیست فقط جو مدرسس که خیلی توی درس خوندن کمک میکنه معلما یکی دوتاشون خیلی عالی در میان 

More water flowed under the bridge, people changed their minds

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام.اولا معلماشون نمونه و دولتی فقط رسمی ان ولی تیزهوشان نه لزوما/دوما مدارس تیزهوشان جو رقابتی هست و بیشتر باید توش درس بخونی/نتایجشم که کاملا مشخص میکنه چقدر فرق دارن.همیشه یچه های تیزهوشان به راحتی رتبه تک و دورقمی میارن

یه مشاور تحصیلی با دغدغه هایی متفاوت....
عزیزم انقدر سر این چیزا حساس نشو نمیدونم چندمی الان ولی این فکرا اذیت کنندس حسادت سر مدرسه اخه؟؟ من ...

نهمم به نظرت چه درسایی رو واسه رشته تجربی برم کلاسو تقویت کنم؟ 

من مشاور سمپادم سوالی دشاتید بپرسید کمک میکمم

چه کتابایی واسه استعداد و تحلیلی و درسام بخرم و بخونم که قبول بشم و اینکه روزانه چقدر درس بخونم اصلا باید چیکار کنم قبول بشم؟