یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
عزیزم بستگی داره شما با بچه های عمتون چقدر رفت و امد داشته باشن و اینکه اگه رفت و امد داشته باشین باید از اونا کسب اجازه کنید ولی کاش این رسم بیفته که فردی که مرده خدا رحمتش کنه و باید عمتون که بزرگتر بود به همه ی فامیل اجازه میداد باز هم روابط شما همه چیز رو مشخص میکنه
وای چه سخته برا کدوم شهری گلمانشالله هرچی خیره پیش بیاد یا میخوای به خواهر شوهرت بگو عزا داریم ببین ...
تبریزیم عزیزم امروز کارت پخش میکردن برا مامان بابای منم کارت داده بودن گفتیم دیگه عزاداریم اونانمیتونن بیان وپرسی چی شده گفتیم ولی به روی مبارکش نیاورد حتی نگفت خدا رحمتش کنه کارتا رو هم پخش کردن نمیشه که دست خواهرشوهرمم نیس که خانواده داماد باید راضی باشن
امشب منو مثل ی کودکی که ارشاد میکنن نشسته میگه عمرت کم میشه هزار تا بیماری هست شبا بخواب هیچی خواب شب نمیشه بعد من گفتم باشه بزار برم تو نی نی سایت بکم مطالعه کنم میخوابم بعدش 😐
عزیزم بستگی داره شما با بچه های عمتون چقدر رفت و امد داشته باشن و اینکه اگه رفت و امد داشته باشین با ...
رابطمون خوبه واینکه فامیلای بابام خیلی رو این چیزا حساسن ناراحت میشن که هیچ پیش اومده با طرف چند سال قهر بودن سرهمین مسائل😑😑خیلی کینه ای هستن ومتعصب براهمین میترسمم برم اجازه بگیرم