2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بین دو راهی موندم اصلا دلمم نمیاد

عاخه اینم در نظر بگیر فردا تو فامیل شوهرت برات بد میشه

اونا میان میگن نوه عمت بوده فامیل دور بوده میتونستی بری اجازه بگیری بعدم آدم وقتی ازدواج میکنه دیگه خانواده خودشو داره باید فکر خانواده خودش باشه نه دیگران

متاهل🩷🍃
یا خدااابد هم‌مردهخیلی شرایط سختیهحداقل باید با بزرگشون مشورت کنی

همون دیگه چون شرایط بدیه موندم واقعا تازه با پسر عمه ام اینا رابطمون خیلی خوب بود همین پسرش هر وقت تو درسا اشکال داشت میومد از من میپرسید رفت وآمدمون زیاد بود خودمم ناراحتم براش اصلا دلم راضی نیس برم عروسی از مامانم میپرسم چیکارکنم میگه من نمیتونم چیزی بگم اونم بنده خدا میترسه بگه نرو بعدا باشوهرم دعوام شه

2805
اصلا نمیتونم برم برای اجازه آخه خودشون حالشون خوب نیس برم چی بگم آخه حداقل چهلمش تموم شده بود باز ی ...

دیگه چهلم تموم شه نیاز به اجازه نیست خواهر

من عموم یه هفته قبل عروسیش پسر عموش فوت کرد با بابامو بابابزرگم رفتن خونه عموش گفتن ما کارت پخش کردیم کلی هزینه کردیم نمیتونیم عقب بندازیم ینی خیلی محترمانه گفتن بعد عموش گفته بود ما راضی نیستیم اصن عروسیتو بخاطر ما خراب کنی فقط اینکه گفتن ما نمیتونیم بیایم و حتی کادوعه عمومو دادن

متاهل🩷🍃
همون دیگه چون شرایط بدیه موندم واقعا تازه با پسر عمه ام اینا رابطمون خیلی خوب بود همین پسرش هر وقت ت ...

وااای

چقور بدددد

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

صبح شد مگه ؟ من تازه دوساعت دیگه میخوابم اون موقع میشه شب بخیر برام 😉

منم هنوزز نخابیدمممممم

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

دیگه چهلم تموم شه نیاز به اجازه نیست خواهرمن عموم یه هفته قبل عروسیش پسر عموش فوت کرد با بابامو بابا ...

فامیلای ما تازه سال طرف درنیاد عروسی نمیرن😑😑 خدا خودش به خیر کنه اگه رفتمم نبایدبرقصم 

فامیلای ما تازه سال طرف درنیاد عروسی نمیرن😑😑 خدا خودش به خیر کنه اگه رفتمم نبایدبرقصم

وای چه سخته برا کدوم شهری گلم

انشالله هرچی خیره پیش بیاد یا میخوای به خواهر شوهرت بگو عزا داریم ببین اگه راه داره اونا عروسیشونو یکم عقب بندازن تو شرایط خیلی سختی هستی من جا تو استرس گرفتم🤦‍♀️

متاهل🩷🍃
2809