hasssti مدیر عضویت: 1396/11/18 تعداد پست: 12193 عنوان با تجربه ها لطفاً بگید چیکار کنم سرماخوردگی نوزاد سه ماهه | مشاهده متن کامل بحث + 101 بازدید | 23 پست از برادرش گرفته الان سرفه میکنه مثلاً هر نیم ساعت یکبار ، تا فردا ک ببرمش دکتر بگید چیکار کنم ممنون خدا خیرتون بده 🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸 1403/07/06 | 00:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hasssti مدیر استارتر عضویت: 1396/11/18 تعداد پست: 12193 شیر زیاد بخوره خوب میشهشیر مادر که خیلی خوبهاگر شیر خشک میخوره با اب گرم درست کنفقط تب نکنهاگر تب دا ... ممنون گلم. شیر خودمو میخوره. مثلاً منم سومین اما دست و پامو گم میکنم هیچی یادم نمیاد . 🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸
hasssti مدیر استارتر عضویت: 1396/11/18 تعداد پست: 12193 بله خونه روهم مرطوب نگه داردود سیگار اسپند واینا هم نباشه توخونه ممنون عزیزم 🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸
گلفاممم عضویت: 1402/08/27 تعداد پست: 6259 بله ، ولی اکالیپتوس هم نداریم نمیدونم چیه. سرچ کنم ببینم درختیکه برگ هاش خواص دارویی داره. عصارش رو میشه از داروخانه یا عطاری تهیه بفرمایید من عصارش دارم استفاده میکنم
hasssti مدیر استارتر عضویت: 1396/11/18 تعداد پست: 12193 درختیکه برگ هاش خواص دارویی داره. عصارش رو میشه از داروخانه یا عطاری تهیه بفرمایید من عصارش دارم است ... ممنون ک گفتید فردا میرم از داروخونه میگیرم.سرچ کردم دیدم نداریم برگش رو 🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸
گلفاممم عضویت: 1402/08/27 تعداد پست: 6259 ممنون ک گفتید فردا میرم از داروخونه میگیرم.سرچ کردم دیدم نداریم برگش رو خواهش میکنممتاسفانه دخترم سابقه بستری داره، اونجا میدیدم برای بچه ها این بخور تجویز میکردن
hasssti مدیر استارتر عضویت: 1396/11/18 تعداد پست: 12193 خواهش میکنممتاسفانه دخترم سابقه بستری داره، اونجا میدیدم برای بچه ها این بخور تجویز میکردن ان شاء الله که همیشه سلامت باشید خودتون و عزیزانتون. ممنونم 🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸
گلفاممم عضویت: 1402/08/27 تعداد پست: 6259 ان شاء الله که همیشه سلامت باشید خودتون و عزیزانتون. ممنونم خیلی ممنونم، همچنین شما و بچه های نازنینتون
hasssti مدیر استارتر عضویت: 1396/11/18 تعداد پست: 12193 خیلی ممنونم، همچنین شما و بچه های نازنینتون ممنون گلم 🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸
thennegar عضویت: 1402/04/24 تعداد پست: 224 اگر اتاقش نزدیک آشپزخانه هست، روی اجاق هم بذارید بهش میرسهروی شعله خیلی کم تا صبح روشن باشه عزيزم بخار اكاليپتوس چه صيفه ايه ديگه كلا بوي تند براي نوزاد ممنوعه اونم نوزاد سرماخورده 😤