2777
2789
عنوان

مامانم میگه شوهر کن برو

| مشاهده متن کامل بحث + 572 بازدید | 63 پست
واسه منم اولین دفعه اینجوری بود خیلی حرفای بدی بهم زد ولی خب من کوتاه نیومدم دیگه الان که فعلا زیاد ...

من خواستگار بیاد تا یک ماه خونمون جهنمه

در من کافریست که سخت به طُ ایمان دارد :)                                      K🧿RD

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دوست منم مامانش هی به مامانم میگفت رفتیم عروسی خواستگار داره پولداره فقط از پول میگفت مامانا راضین د ...

مامان من خودش۲۸ازدواج کرده میگه ذوق هیچیو نداشتم اصلا زندگیم خوش نگذشته شما مثل من نشید تا ذوق دارین توانایی دارین دلتون میخواد انحام بدین کاراتونو 

، منم نگفتم اصلا شوهر نمیکنم گفتم یکی که ملاکهامو داشته باشه با اون ازدواج میکنم میگه مثل من میمونی دیر میری😑

در من کافریست که سخت به طُ ایمان دارد :)                                      K🧿RD
بدخواه نداری چقلیتو پیش مادرت کرده باشه؟

هیچکاری نکردم بنده خداااا

من تایم نمازم رد نمیشه چه چقلی ای ازم بکنن😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

من خواستگار بیاد تا یک ماه خونمون جهنمه

اگه نمیخوای و آمادگیشو نداری به نظرم کوتاه نیا

فردا پشیمون شی بعیده بیان گردن بگیرن بگن ما اصرار کردیم ما بهش فشار آوردیم

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
اگه نمیخوای و آمادگیشو نداری به نظرم کوتاه نیافردا پشیمون شی بعیده بیان گردن بگیرن بگن ما اصرار کردی ...

کوتاه نمیام تا وقتی یکی بیاد ک ملاکهامو داشته باشه

درک میکنم چی میگی عزیزم

الان چیکار کنم💔😕

من کلییییی ذوق دانشگاه دارم کلیییی خرید کردم 

اینا اینجور میگن

میگن آخرش باید مدرک بذاری طاقچه خاک بخوره

دلسرد میشم 

الان چیکار کنم💔😕من کلییییی ذوق دانشگاه دارم کلیییی خرید کردم اینا اینجور میگنمیگن آخرش باید مدرک ب ...

خب به مامانت بگو میرم دانشگاه آدمای بیشتری میبینم و مورد های خیلی بهتری خواهم داشت نه اینکه با یکی دو خواستگار ذوق مرگی بیاد وسط 

ببخشید اسی جونم شرمنده❤️

خانما من آموزش زبان انگلیسی نذر کردم کسی خواست بهم بگه🥰

خانما من آموزش زبان انگلیسی نذر کردم کسی خواست بهم بگه🥰❤️ من دانشجوی ادبیات انگلیسی دانشگاه تهرانم و چندین سال سابقه ی تدریس دارم.
خب به مامانت بگو میرم دانشگاه آدمای بیشتری میبینم و مورد های خیلی بهتری خواهم داشت نه اینکه با یکی د ...

هعی ،اونم مبگه چشم عباس آقا