2777
2789
عنوان

مامانم میگه شوهر کن برو

| مشاهده متن کامل بحث + 572 بازدید | 63 پست

خب باهاش صحبت کن بگو بذار حداقل دانشگاه برم بعد قول میدم مورد مناسبم پیدا بشه ازدواج کنم

فقط 20 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کانال دلنوشته هام و داستانم elaheye_mashgh تلگرام . گاهی میخوای بشه و نمیشه... گاهی نمیخوای بشه و میشه، کنار اومدن با جفتش سخته ولی ذات دنیا همینه 

مامانت مامان منه دووم بیار آخرش بیخیال میشن من الان دیگه ۲۳ سالمه اینقدر خواستگار رد کردم گفتم نه خودشون بای دیفالت هرکی منو خواستگاری می‌کنه ازشون می گن ازدواج نمی‌کنه 😂

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

گوش نکن زودتر برو دانشگاه وارد بازار کار شو فکر میکنی چه رشته ای میاری؟

مهندسی برق شیمی مواد 

اینا مشاورم گفت احتمال بالا

در من کافریست که سخت به طُ ایمان دارد :)                                      K🧿RD
خب باهاش صحبت کن بگو بذار حداقل دانشگاه برم بعد قول میدم مورد مناسبم پیدا بشه ازدواج کنم

اونم میگه باشه

در من کافریست که سخت به طُ ایمان دارد :)                                      K🧿RD
مامانت مامان منه دووم بیار آخرش بیخیال میشن من الان دیگه ۲۳ سالمه اینقدر خواستگار رد کردم گفتم نه خو ...

من از وقتی بیچاره شدم که خبر ازدواج دوستامو شنیده

الان چیکار کنم💔😕من کلییییی ذوق دانشگاه دارم کلیییی خرید کردم اینا اینجور میگنمیگن آخرش باید مدرک ب ...

والا بالله زوده براتون 

من ۱۸ شوهر کردم دانشگاه هم رفتم 

اما همیشه حسرت جوونی نکردنم ب دلم میمونه

دخترم همسن شماست انشالله امسال میره دانشگاه منتظر نتایج هستیم 

بهش،گفتم برو درس بخون کار پیدا کن دنیا رو ببین دستت تو جیب تودت باشه بعد معیارهات درست شد جفتت رو پیدا کن 

انشالله شما بری دانشگاه از سر مامانت میفته 

شهر خودت میری دانشگاه ؟

فعلا امضا ندارم
اونم میگه باشه

نه جدی بگو بهش. چند بار با قاطعیت حرفتو بزن، بعد هرچی که گفت باهاش بحث نکن نتیجه عکس داره

فقط 20 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کانال دلنوشته هام و داستانم elaheye_mashgh تلگرام . گاهی میخوای بشه و نمیشه... گاهی نمیخوای بشه و میشه، کنار اومدن با جفتش سخته ولی ذات دنیا همینه 

والا بالله زوده براتون من ۱۸ شوهر کردم دانشگاه هم رفتم اما همیشه حسرت جوونی نکردنم ب دلم میمونهدخترم ...

والا مامان من میگه شوهر کن همیشه وقت پرس خوندن داری ولی همیشه خواستگار خوب نداری

اره همه اولویتام شهر خودم

من از وقتی بیچاره شدم که خبر ازدواج دوستامو شنیده

منم کل دخترخاله هام ازدواج کردن دخترعموهامم فقط یکیشون ازدواج نکرده که اونم کوچیکتر از منه زندگیشونم خیلی معمولیه درس هم نخوندن من اینجور زندگی نمیخوام واسه همین هرکی میاد رد می‌کنم خیلی وقتا اصلا به پادر و مادرمم نمی‌گم مثلا یکی شماره شما رو خواسته و این صحبتا.توام تا سرکار نرفتی تا عاشق یه نفر نشدی ازدواج نکن زندگی متاهلی همینجوریش سخته فک کن عاشق طرفم نباشی دیگه واویلاس

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...
دوست منم مامانش هی به مامانم میگفت رفتیم عروسی خواستگار داره پولداره فقط از پول میگفت مامانا راضین د ...

چون چشم به هم بذاری از سن ازدواج دختر میگذره و دیگه خواستگار به درد بخور نمیاد 

البته نباید زور بگن 

ولی دخترها هم اگه یه فرد مناسب پیدا شد که ملاکهای مورد نظرشون رو داشت نباید رد کنند چون ممکنه 

اولین نفر ؛ آخرین نفر باشه

🌷اللهم عجل لولیک الفرج 🌷به امید پیروزی فلسطین مظلوم (مرگ بر اسرائیل مرگ بر آمریکا)
نه جدی بگو بهش. چند بار با قاطعیت حرفتو بزن، بعد هرچی که گفت باهاش بحث نکن نتیجه عکس داره

چندروز دیگه عروسی دوستمه که ۶ماه ازم بزرگتره ،دیگه مغزمو خورده که تو میمونی تو میترشی مثل پیرزنا هی درس میخونی😕💔

منم کل دخترخاله هام ازدواج کردن دخترعموهامم فقط یکیشون ازدواج نکرده که اونم کوچیکتر از منه زندگیشونم ...

🥺🥺🥺 روحیه نذاشتن برام

منم کل دخترخاله هام ازدواج کردن دخترعموهامم فقط یکیشون ازدواج نکرده که اونم کوچیکتر از منه زندگیشونم ...

اینم که دانشگاه شهر خودم نموندمم بنظرم خیلی رو رفتارشون تاثبر داره قشنگ احساس می‌کنم مستقل تر شدم خیلی کمتر بهم گیر میدن اول به پوشش و رفت و آمد و همه چیم کار داشتن الان خیلی اوضاع بهتر شده برام

والا مامان من میگه شوهر کن همیشه وقت پرس خوندن داری ولی همیشه خواستگار خوب نداریاره همه اولویتام شهر ...

والا اگر طرف فوق پولدار باشه و الویت هات داشته باشه تازه میشه بهش فکر کرد 

وگرنه ب نظر من اول دختر باید دستش بره تو جیب خودش بعد هم یک هم کفو خودش پیدا کنه 

انشالله ب وقتش ب دلت بهترینش نصیبت بشه

فعلا امضا ندارم
چون چشم به هم بذاری از سن ازدواج دختر میگذره و دیگه خواستگار به درد بخور نمیاد البته نباید زور بگن و ...

منم نگفتم نمیکنم 

میکنم 

با کسی که ملاکهامو داشته باشه 

که نداشتم فعلا کسی ک حداقل ۶۰ـ۷۰درصد بخونه با ملاکهام