2777
2789

۳۰ سالمه بیکارم، مجردم، تحصیلاتم ارشده، میخوام مهاجرت تحصیلی کنم پول کافی ندارم

از اون طرف میخوام آزمون استخدامی دبیری شرکت کنم

از یه طرف دیگه کارای هنری میکنم و کتاب میخونم و به اونها علاقه دارم و دوس دارم همیشه انجام بدم

نمیدونم تمرکزمو بزارم روی مهاجرت که معلوم نیس تهش پولم جور بشه یا نه

یا آزمون دبیری هنر شرکت کنم که اگه دبیر شدم هم دبیر هنر هستم هم وقت دارم در کنارش به کارای مورد علاقه هنریم برسم و کتاب بخونم و...

خیلی خسته و داغونم به نظرتون بهترین راه برای من چیه...

به نظرم دبیری هنر قبول بشید عالیه 

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهر کن از همه این ها بهتره😉😉

برا خودتو همجنسات بازارگرمی نکن ما دخترای ۴۰ سال پیش نیستیم برا شوهر سر و دست بشکونیم چون میوونیم هیچی جز بدبختی برا زن توش نیس و فقط به نفع مرده، خودمون و استقلالمون الویته😊

همون دبیر شو کارهای مورد علاقتو انجام بده پول جمع کن برو. برای رفتن هیچ وقت دیر نیست.البته شایدم نرفتی، ولی حداقل از روزهات و موقعیتت استفاده کردی. یکاری بکن بقیه اش خودش میاد😍

موفق باشی🌹

همون دبیر شو کارهای مورد علاقتو انجام بده پول جمع کن برو. برای رفتن هیچ وقت دیر نیست.البته شایدم نرف ...

دقیقا به همین فکر میکنم خودمم. اینجوری با دبیری وقت آزاد دارم به کارای موردعلاقمم برسم هم حقوق میگیرم شاید یه پولی جمع کنم بتونم برم

دبیری خیلی خوبه ولی خوب ظرفیتش خیلی کمه من یه بار آزمون آموزگاری شرکت کردم قبول نشدم چون واقعا براش نخونده بودم ولی خونده بودمم فرقی نداشت چون ظرفیت کم و سوالا خیلی سخت.اگه خیلی زیاد درس خونی شرکت کن اگه نه چهار هزار تومنتو برای ثبت نام ننداز سطل آشغالی حقوقش هم خیلی زیاد باشه ۱۰ الی ۱۲ تومنه که زیاد نیست.اگه  هم بری استخدام آموزش پرورش بشی باید نماز بخونی حجابت خیلی خوب باشه فک کنم باید چادری باشی و نمیتونی مهاجرت کنی اگه بخوای ازش در بیای باید ۲۰۰ الی ۳۰۰ میلیون پول بدی تا بتونی بیای بیرون‌.

پس به نظرم مهاجرت کن برای شغل هم ادمینی و طراحی سایت رو شروع کن پول جمع کن😍🥰❤️

ادب؛جذاب ترین،کاریزماتیک ترین و قشنگ ترین ویژگی یک انسانه!