2777
2789
عنوان

مشاوره تعمیرات کابینت رایگان

116 بازدید | 36 پست

بچه ها هر سوالی درباره تعمیر کابینت داشتید بپرسید یا عکساشو بفرستید بهتون رایگان مشاوره میدم من نماینده تعمیرات کابینت هیرو در غرب تهران هستم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

قرنیز دور تا دور زرد و بدرنگ شده ، هنوز یکماه نبود استفاده میکردیم سریع تغییر رنگ داد 

حتی قرنیز پشت سینک یا اصلا جایی که حرارت شعله نیست هم خراب شد 

چیکارش کنیم ؟ 

میترسم جدا کنم صفحه هام خراب شه ، چون جنس صفحه ها سنگ نیست 

به فرض جداهم کنم بعدش باید باز قرنیز بزنم بازم همین اتفاق میفته چیکار کنم 

در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱 

کابینت زیر سینکم نمیره رو همدو تا از دراش لبه هاشون منظورمه

اگر دو در کابینت زیر سینک شما به هم گیر می‌کنند و به درستی بسته نمی‌شوند، معمولاً مشکل مربوط به تنظیمات لولاها یا تغییر شکل درب‌ها است. برای رفع این مشکل می‌توانید مراحل زیر را امتحان کنید:

1. بررسی لولاها:
    • لولاهای کابینت را بررسی کنید. ممکن است پیچ‌ها شل شده باشند و این باعث شده که درب‌ها به درستی بسته نشوند. پیچ‌ها را محکم کنید.
    • اگر لولاها آسیب دیده باشند یا تغییر شکل داده باشند، ممکن است نیاز به تعویض آنها داشته باشید.
  2. تنظیم لولاها:
    • بیشتر لولاهای کابینت قابل تنظیم هستند. می‌توانید لولاها را به‌طور دقیق تنظیم کنید تا درب‌ها به‌طور صحیح بسته شوند. این تنظیمات معمولاً شامل حرکت دادن لولاها به سمت جلو، عقب یا بالا و پایین است.
  3. بررسی زاویه درب‌ها:
    • اگر درب‌ها به‌طور صحیح بسته نمی‌شوند، ممکن است زاویه درب‌ها تغییر کرده باشد. در این صورت می‌توانید زاویه درب را با تنظیم لولاها یا تغییر موقعیت آنها تنظیم کنید.
  4. بررسی درب‌ها:
    • اگر درب‌ها به مرور زمان تحت تاثیر رطوبت یا حرارت تغییر شکل داده‌اند (مثلاً ورم کرده‌اند یا کج شده‌اند)، می‌توانید از ابزارهایی مانند سمباده برای صاف کردن لبه‌ها یا تقویت ساختار درب استفاده کنید.
    • اگر درب‌ها به‌طور کامل آسیب دیده باشند، تعویض آنها بهترین گزینه خواهد بود.
  5. چک کردن فضای زیر سینک:
    • گاهی اوقات فضای زیر سینک ممکن است به دلیل رطوبت یا سایر عوامل باعث تغییر شکل درب‌ها شود. مطمئن شوید که از نظر رطوبت و نشتی مشکلی وجود نداشته باشد که موجب این مشکل شده باشد.

با انجام این مراحل معمولاً مشکل گیر کردن درب‌ها برطرف خواهد شد. در صورت ادامه مشکل، بهتر است تماس بگیرید : 09124646522

قرنیز دور تا دور زرد و بدرنگ شده ، هنوز یکماه نبود استفاده میکردیم سریع تغییر رنگ داد حتی قرنیز پشت ...

با توجه به توضیحات شما که قرنیز دور کابینت به‌سرعت تغییر رنگ داده، احتمالاً این مشکل مربوط به کیفیت جنس قرنیز و یا وجود مواد شیمیایی، رطوبت، یا حرارت در محیط است. در ابتدا، نگران نباشید. برای جلوگیری از بروز این مشکلات مجدد، می‌توانید مراحل زیر را دنبال کنید:

• رطوبت و بخار: قرنیز‌ها معمولاً از موادی مانند پی‌وی‌سی یا چوب ساخته می‌شوند که در معرض رطوبت یا بخار آب آسیب می‌بینند. اگر قرنیز شما در قسمت‌هایی از آشپزخانه (مثل پشت سینک) قرار دارد، رطوبت می‌تواند علت اصلی تغییر رنگ باشد.
  • حرارت مستقیم: حتی اگر قرنیز پشت سینک است و از شعله مستقیم دور است، ممکن است حرارت ناشی از اجاق یا سایر منابع گرما، باعث تغییر رنگ قرنیز شود.

برای پاک‌سازی و ترمیم قرنیز‌های بدرنگ می‌توانید این روش‌ها را امتحان کنید:

• استفاده از تمیزکننده‌های ملایم: از مواد تمیزکننده‌ای که برای سطح‌های پلاستیکی یا چوبی طراحی شده‌اند استفاده کنید. از اسکراب‌های زبر و مواد شیمیایی قوی خودداری کنید که ممکن است قرنیز را آسیب ببینند.
  • استفاده از واکس و روغن: برای براق کردن قرنیز، از روغن مخصوص چوب یا واکس‌های مخصوص سطوح استفاده کنید. این کار می‌تواند تا حدی ظاهر قرنیز را بازسازی کند.
  • رنگ‌زدن مجدد: اگر قرنیز کاملاً بدرنگ شده، ممکن است نیاز به رنگ‌زدن مجدد داشته باشد. از رنگ‌های مقاوم در برابر رطوبت و حرارت برای این کار استفاده کنید.

برای جلوگیری از تغییر رنگ مجدد، این اقدامات را در نظر بگیرید:

• استفاده از روکش ضد آب و حرارت: اگر قرنیز شما از جنس چوب یا پی‌وی‌سی است، می‌توانید یک لایه روکش ضد آب و ضد حرارت بر روی آن بزنید. این لایه می‌تواند از آسیب‌های ناشی از رطوبت و حرارت جلوگیری کند.
  • استفاده از قرنیزهای مقاوم‌تر: اگر مشکل ادامه پیدا کند، ممکن است بخواهید قرنیز‌هایی با جنس مقاوم‌تر انتخاب کنید، مانند قرنیزهای استیل یا آلومینیومی که بیشتر در برابر حرارت و رطوبت مقاوم هستند.

اگر نیاز به جدا کردن قرنیز دارید، نگران نباشید که صفحه‌ها آسیب ببینند. معمولاً قرنیز‌ها با چسب‌های مخصوص یا چسب‌های دوطرفه به سطح متصل می‌شوند، بنابراین با دقت می‌توانید آنها را جدا کنید. همچنین، اگر قرنیز را تعویض کنید، با انتخاب جنس مناسب (مثل پی‌وی‌سی مقاوم‌تر، استیل، یا آلومینیوم) می‌توانید از بروز مشکلات مشابه در آینده جلوگیری کنید.

در صورتی که صفحه‌ها از جنس سنگ نباشند (مثل چوب یا مواد مصنوعی)، ممکن است نگران باشید که وقتی قرنیز جدا شود، آسیب به سطح وارد شود. بهترین کار این است که در هنگام جداسازی قرنیز دقت کنید و از ابزارهای نرم و مناسب استفاده کنید تا سطح آسیب نبیند.

اگر این مشکل تکرار می‌شود و باعث نگرانی است، بهترین گزینه ممکن است مشاوره با یک متخصص کابینت‌ساز یا طراح داخلی باشد که بتواند جنس مناسب‌تر و راهکارهای بهتری برای محافظت از کابینت‌ها و قرنیز‌ها ارائه دهد : 09124646522