2777
2789
عنوان

من که همسترم به تونکیپر وصل بود چرا الان نشون نمیده انگار پریده

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 22 پست
نه اصلا غمت نباشه خیلیا اینطوریه بعد لیست شدن هم میتونی وصل کنی به کیف پول

شما کی وصل کردی به تون کیپر؟ من باید دوباره چک می کردم 

میشه هرکی این متنو خوند یه صلوات هدیه بده بهم ممنونم عشقا🥲❤️
اصلا پول هم میدن یا الکیه

۷۲ساعت مونده تا مشخص شه

zendegi_jawaherپیج اینستا داستان زندگی جواهر دختری که تو دهه شصت با مرد وحشی ازدواج میکنه با وجود علاقه به همسایشون اونو به عقد مردی چند برابر سنش در میارن و تو سن چهارده سالگی مجبور به ازدواجش میکنن چون پدر مادرش فوت شده بودن و زنداداشش فقط میخواست ازش خلاص بشه داستان قشنگیه امیدوارم بخونید و لذت ببرید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما کی وصل کردی به تون کیپر؟ من باید دوباره چک می کردم

منم تقریبا ی ماه پیش

zendegi_jawaherپیج اینستا داستان زندگی جواهر دختری که تو دهه شصت با مرد وحشی ازدواج میکنه با وجود علاقه به همسایشون اونو به عقد مردی چند برابر سنش در میارن و تو سن چهارده سالگی مجبور به ازدواجش میکنن چون پدر مادرش فوت شده بودن و زنداداشش فقط میخواست ازش خلاص بشه داستان قشنگیه امیدوارم بخونید و لذت ببرید

اون قسمت بالا کیف پولت کلا نیست🙄مطمئنی وصل کردی ..بلاکت نکرده یوقت 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
منم خیلیا این مشکلو دارن ولی تو ترجمه کانالش فهمیدم صبر کنیم لیست شه اونوقت ی گزینه فعال میشه مستقیم ...

مال من به تون کیپر وصله جلوشم تیک سبز خورده آدرسم تو کیف و همستر یکیه اما آرم همسترو تو بروزر و کانکت تون کیپر نون نمیده منم خیلی ناراحتم مال شمام نشون نمیده؟ 

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤
اون قسمت بالا کیف پولت کلا نیست🙄مطمئنی وصل کردی ..بلاکت نکرده یوقت

ن بلاک نیستم ولی وصل کرده بودم که

نگاه کردی تیک سبز و داشت ؟ مال من فک میکردم تیک داشت که نداشته بعد شوهرم درست کرد ..حالا میگن دوباره فرصت میده اونموقع دوباره درست کن 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌

فکر کنم فهمیدم مشکلت کجا بوده منم دو سه ماه پیش وصل کرده بودم تیک سبز داشت روز آخر دیدم تیک سبزه شده خاکستری یه اخطاریم بالا میده نگو باید تایید نهایی میکردی آدرس کیف پولتو دیگه رفتم تو نت سرچ کردم دیدم نوشته اون دکمه تایید نهایی رو بزنید تا تایید شه تا اونو زدم تیک خاکستری سبز شد و تایید شد شما فکر کنم تایید نهایی رو نزدی پاک شده

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤