2777
2789
عنوان

درد کل بدن بعد سزارین

84 بازدید | 8 پست

سلام،خانوما ۸ماهه زایمان کردم(اخر دی ماه)

کل بدنم درد میکنه استخونام صدای دری رو میدن ک روغن کاری نیخواد

نمیتونم از جام بلند شم بسختی 

همش بیحالم،بندبند وجودم مفاصلم استخونام درد میکنن

ازمایش خون میرم نرمال میکه فقط آنزیم کبدی خیلی زیاده

ازمایش نرمال اما جسمم وحشتناااک عین کلبه مخروبه تو فیلماس،صدا میده فرسوده سدم انگار

کسی مثل من بوده ؟!

نوشته بودم دو روزه فهمیدم مادر میشم و من الان مادر یه دختر گوگولی ام عااااشقشممم🥰😍😍 اورژانسی سزارین شدم…مشکل جسمی اش ب کنار دارم با افسردگی پس از زایمان دست و‌ پنجه نرم میکنم🫤😣امان امان آی امان قینانالارین الینن 🤪🤪 تازه دو روزه فهمیدم دارم مامان میشم🥹 دعا کنین سالم باشه و بدنیا بیاد🌸😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکتر برای انزیم کبدی چیزی نگفته شاید دردت از همونه

نرفتم نتیجه ازمایش رو ببرم هتو

نوشته بودم دو روزه فهمیدم مادر میشم و من الان مادر یه دختر گوگولی ام عااااشقشممم🥰😍😍 اورژانسی سزارین شدم…مشکل جسمی اش ب کنار دارم با افسردگی پس از زایمان دست و‌ پنجه نرم میکنم🫤😣امان امان آی امان قینانالارین الینن 🤪🤪 تازه دو روزه فهمیدم دارم مامان میشم🥹 دعا کنین سالم باشه و بدنیا بیاد🌸😍
من ۱۷ روزه سزارین کردم اینجوریمپاهام ضعف میره نمیتونم وایستم🤕

برا تو طبیعیه خون زیادی رفته،اهن بخور خودتم تقویت بکن

آنزیم کبد بالاست پیگیری کردین شاید از اون باشه اگه استرس دارین باعث فیبرومالیژیا میشه در کل بدن البت ...

SGOT (AST) H 64
SGPT (ALT) H 103

اینه خیلی بالاست

Alt نرمال نوشته تا ۳۲ برا من ۱۰۳!!!

مرسی عزبزم