2777
2789
عنوان

زن دوست شوهرم چقدر رو مخه

901 بازدید | 58 پست

سه ساله رفت و آمد شروع کردیم‌نوبتی مهمونی مبدادیم همه چی هم خوب بود زنه پایه نیست نوبت مهمونی هاشو دیر میداد واسه مهمونی های ما قول میداد پیش اومد کنسل کرد کلا‌ مودی هست تو رو خوبه ولی دیر جواب پیام میده جواب زنگ نمیده یه بار کارش داشتم پیام داد زنگ نزنید لطفا سفر میخواستیم بریم شوهرش اصرار داشت با ما بیاد زنه دوست نداشت دیگه واسطه شدیم اومد آخرین شب گفتیم خوش گذشت گفت من دو نفری و ترجیح میدم حالا با اینکه ما آدمای خوبی بودیم حد و حدود مون مشخص بود کار هم بیشتر با من بود و اون یکی دوست مون الانم من مهمونی میخوام بدم گفتم چون همیشه سه تایی بودیم دعوتش کردم گفتم نه ما نمیتونیم بیایم خیلی بی دلیل کنار کشیده 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوب چه اصراری هس به رفت و آمد؟

خدایا هممون رو با یه خبر عالی ،‌با یه اتفاق خوب یهویی خوشحال کن😌💖                                                      خدایا ازت خیلی ممنونم که بهم بچه سالم دادی *****            ذکر ایه ٢٩سوره مومنون و شروع کردم واسه خرید خونه انشالله بیام دوباره بزودی تو امضام بنویسم خریدم 

اینطور آدما چه زن چه مرد روان ادمو خسته میکنن

تارک دنیان

ولش کنید 

قشنگای مامان من هرکاری میکنم برای آینده شماست🤍 شما فقط یبار زندگی میکنید دلم میخواد شاد و سرزنده باشید. هر تصمیمی بگیرید و هرجوری باشید مامان عاشقانه دوستون داره❤️ برای دخترای قشنگم هلن و هانا❤️❤️❤️

خوب عزیزم بعضیا اینجورین جمع دوست ندارن ،من خودم عاشق دورهم جمع شدن دوستانه هستم برعکس دوستی نداریم که زوج باشن فعلا تا زوجی مناسب خودمون پیدا کنیم با همسرم میریم پیک نیک و خودمون تو خونه خوشیم،به دوستتون بگید جاشو با ما عوض کنه

2810