2777
2789
عنوان

زن دوست شوهرم چقدر رو مخه

| مشاهده متن کامل بحث + 901 بازدید | 58 پست
خوب عزیزم بعضیا اینجورین جمع دوست ندارن ،من خودم عاشق دورهم جمع شدن دوستانه هستم برعکس دوستی نداریم ...

منم عاشق جمع دوستانه ام حالا به خانوم اون یکی دوست گفتم یکی دیگه که پایه باشه پیدا کنیم تو اکیپ مون بیاریم اون خیلی دختر خوبیه واقعا پایه مهربون عاقل 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چند بار دیگ باید ناز کنه براتون تا دست از سرش بردارین ؟

بخون پیام های که دادم و گفتم اصرار نداشتیم شوهرش از شوهرم خواسته بود چند وقت نیان چون زن و شوهر با هم قهر بودن ولی نگفته بود که کلا نمیخان بیان حالا فهمیدیم آشتی کردن مهمونی ما بود کفتم همیشه با هم بودیم دعوت کنم ولی از الان به بعد مطمئن باشید دعوت نمیکنم اسکولم مگه😂

خب شخصیتش اینطوره ربطی به رو مخ بودن نداره 

بعضیا رفت و امد رو دوست ندارن بهتره رابطه تون رو کمتر کنید

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد
خب شخصیتش اینطوره ربطی به رو مخ بودن نداره بعضیا رفت و امد رو دوست ندارن بهتره رابطه تون رو کمتر کنی ...

رابطه و قطع کردم کلا دیگه فقط مردونه برن ما هم فقط با اون دوست مون  میریم میایم 

گفت چون تپلم اعتماد به نفسم کمه ما خیلی ازش تعریف کردیم بعد هم گفت همش میگن رفت و آمد دوستانه خوب نی ...

ینی واقعا کسی هست که خودش بیاد چنین حرفهایی رو بزنه !! چقدر عجیب!! 

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 
ینی واقعا کسی هست که خودش بیاد چنین حرفهایی رو بزنه !! چقدر عجیب!!

عزیزم میگم مودی برای همین میگم تو رو خیلی صمیمی همه حرفی بزنیم غیبت مادر شوهر خواهر شوهر همه جی بعد  مثلا بهش پیام میدی فرداش جواب میده زنگ جواب نمیده مهمونی دیر میده دیر قول میده 

عزیزم میگم مودی برای همین میگم تو رو خیلی صمیمی همه حرفی بزنیم غیبت مادر شوهر خواهر شوهر همه جی بعد ...

چی بگم عزیزم

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 

ولی به نظر منم درونگراست و این تیپ شخصیتیش هست اینجوری حس بهتری داره