2777
2789
عنوان

شوهرم‌ مست بود اومد خونه و

| مشاهده متن کامل بحث + 807 بازدید | 41 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشالله هرچی خیره برات پیش بیاد خدا این مردا رو سر عقل بیاره

فقط عزیزم اگه میخوای بسوزی و بسازی که هیچ ولی میخوای ادبش کنی اول برو پزشکی قانونی و کلانتری بعدشم شکایت کن ازش هم بابت نفقه خودت و بچت هم کتکاریش که دیه صادر بشه 

مواد ک نمیکشه مشکل روانیو موافقم چون ادم سالم اینکارارو نمیکنه

عزیزم از کجا معلوم شاد اعتیاد داره 

اره مشکل داره وگرنه اینجوری نمیکرد 

الکل ادمو وحشی نمیکنه برعکس آروم میکنه  

ولی مواد ادمو وحشی میکنه 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 

اگه اول زندگیته ،و سنت کمه بدون زندگی با شراب خوار عاقبت خوبی نداره،همخوابگی با زنهای ه‍.ر.ز.ه ،فدا کردن زن و بچه در راه عیش و نوش براشون هیچ اهمیتی نداره 

یه تصمیم عاقلانه بگیر 

من بخشیدم وفایده نداشت هنوز تاوان اون بخشش میدم 

طبیعت ثابت کرده همیشه بعداز سخت ترین زمستونها زیباترین بهارها میاد ،همبن باعث میشه آدمهای زلال به حکمت خدا اعتماد کنند ⭐  خواننده مورد علاقه ام فرانسوا هاردی ،آهنگ گل سرخ گوش کنید معرکه است  
فقط عزیزم اگه میخوای بسوزی و بسازی که هیچ ولی میخوای ادبش کنی اول برو پزشکی قانونی و کلانتری بعدشم ش ...

ن نمیخوام بسوزمو بسازم 

فقط اگ دیدم وااقعا پشیمونه و تعهدو قبول میکنه اخرین فرصتو ب زندگیم بدم 

اگه اول زندگیته ،و سنت کمه بدون زندگی با شراب خوار عاقبت خوبی نداره،همخوابگی با زنهای ه‍.ر.ز.ه ،فدا ...

ن متاسفانه ۷.۸ سال از زندگیم رفته و همینه 

....بخاطر بچم تحمل کردم خیلی زود بچه دار شدم

وگرنه زودتر از اینا خلاص میشدم 

ن متاسفانه ۷.۸ سال از زندگیم رفته و همینه ....بخاطر بچم تحمل کردم خیلی زود بچه دار شدموگرنه زودتر از ...

با کی شراب خورده؟

شوهر من با برادرش شروع کرد به خوردن و آخرش به بی غیرتی و زن بارگی رسیده فقط خدا مرگش برسونه که مایه ننگ مون شده 

طبیعت ثابت کرده همیشه بعداز سخت ترین زمستونها زیباترین بهارها میاد ،همبن باعث میشه آدمهای زلال به حکمت خدا اعتماد کنند ⭐  خواننده مورد علاقه ام فرانسوا هاردی ،آهنگ گل سرخ گوش کنید معرکه است