2777
2789
عنوان

گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه پیف پیف بو میده

| مشاهده متن کامل بحث + 767 بازدید | 50 پست
ببخشید ولی یه پراید داشتن عیب و عار نیستا

پراید داشتن گفتم عاره؟ گفتم کل سرمایه زندگیشون ۲۰۰ میلیونم نیست میان به بقیه میگن دهاتی

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘
اخه اگه بیان ته تو توعه مولتی میلیاردر تازه ب دوران رسیده پایتخت نشین رو در بیارن معلوم نیست سر از ک ...

لاقل درست بخون😂😂😂یکی دیگه گفته شهرستانی به اسی بدبخت گیر میدی؟

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

متاسفم برات من نگفتم شهرستانی اون خانم توی اون تاپیک اینطوری حرف زده بود واقعا متاسفم حلالت نمیکنم

عزیزم من ب جنابعالی توهین نکردم   منظورم اوندسته ادماییه ک فکر میکنن شهرستانی بودن ی نوع حقارته اوکی؟شمام هرچیزیو ب خودت نگیر

لاقل درست بخون😂😂😂یکی دیگه گفته شهرستانی به اسی بدبخت گیر میدی؟

درست خوندم شما درست متوجه نشدی گلم  منظورم استارتر نبود مطمئنا اگر منظورم استارتر بود جور دیگ حرف میزدم 

منظورم از ضمیر توعی ک استفاده کردم شخصی بود ک استارتر راجع ب تاپیکشون نظر دادن متوجه شدید!؟ 

عزیزم چرا جواب کسی که نمیفهمه میدی . ایشون نتونسته بفهمه شما چی میگی .

نفهم شمایی ک راجع ب چیزی ک بهت ربط نداره نظر دادی لین یک

دوما طرف من استارتر هست و براش توضیح دادم و دیگ برام مهم نیست برداشت کل نی نی سایت از حرفم چیه ...  ضمیر توعی ک بکار بردم خطاب ب اون شخصی هس ک راجع بهش تاپیک زده  

سوما متاسفانه ادمای امثال تو خیلین دنبال تشنج میگردن چ تو فضای مجازی چ تو دنیای واقعی چون با عقل ن تصمیم میگیرید نه حرف میزنید فقط از روی ظاهر قضایا 

و درنهایت

اینجا مجازیه از اسمشم مشخصه نه فضای واقعی ک جبهه بگیریم😉

عزیزم من ب جنابعالی توهین نکردم منظورم اوندسته ادماییه ک فکر میکنن شهرستانی بودن ی نوع حقارته اوکی ...

توی تاپیک من اومدی داری منو خطاب میکنی…اصلا نفهمیدی من چی گفتم