2777
2789
عنوان

گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه پیف پیف بو میده

| مشاهده متن کامل بحث + 767 بازدید | 50 پست

اخه اگه بیان ته تو توعه مولتی میلیاردر تازه ب دوران رسیده پایتخت نشین رو در بیارن معلوم نیست سر از کجا دربیاری 

اونوقت شهرستان و دهات رو مسخره میکنی

خوبه ما شهرستانی‌ها داریم جیبتون پر میکنیم از گشنگی نمیرین وگرنه انقدر گستاخ  نمیشدین

راست میگن پول  ماشین باکلاس منطقه زندگی پوشش ب انسان ارزش و شخصیت نمیده ما هرچی هستیم مرام معرفت و ذات داریم شما چی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فکر میکنم برعکس باشه،،چون پول ما بی ارزشه و اون با ارزش

خب منم گفتم پولمون بی ارزشه دیگه😐

البته اینی ک گفتم بیشتر منظورش گرونیه خونه و ملکه

که با وجود اینکه دلار و به ریال تبدیل بکنه میتونه 2 تا خونه بخره

آخر بدمد صبح امید از شب من🌱 تو دنیای مستطیل ها من یه مربعم که هیچ کس متوجه عرض بنده نمیشه🌚

مگه شهرستانی بودن جرمه یا تهرانی بودن یه افتخار؟

مهم ذات آدمه

اصلا شهرستان چه ایرادی داره ؟

یکی شهرستان بزرگ میشه موفق میشه یکی بچه تهرانه ولی آدم درستی نیست وبرعکس

نمیشه که همه تهران زندگی کنن 

اصلا با فرهنگی وبی فرهنگی ربطی به تهرانی بودن وشهرسازی بودن نداره 

با افتخار ی شهرستانیه بافرهنگم اینا فکر کردن کسایی ک شهرهای بزرگ زندگی نمیکنن بلانسبت خودمو بقیه گاون!!! 

نخیر عزیزم نخیر جانم 

عصبی شدم 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

شاید یه بار تاپیک بزنم در این باره.میدونی چرا این رو میگن. شاید باورت نشه ولی همه ی دنیا تقریبا همین ...

از لحاظ معیارهای جهانی یک شهر باید بنا به میزان جمعیتش مقدار معینی پاک ، کتابخانه سالن ورزشی بیمارستان و سایر امکانات رفاهی عمومی داشته باشه طبق اون معیارها ما در ایران شهر نداریم . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم .                      

عنوان تاپیکت خیلی حقهکلا ازهمه موارد کسای ک دستشون نمیرسه میگن اه چقد بد

دقیقا میخوان زحمات و داشته های بقیه رو بی ارزش کنن چون خودشون نمیتونن اونطوری بشن در واقع میخوان بقیه رو بکشونن پایین

اخه اگه بیان ته تو توعه مولتی میلیاردر تازه ب دوران رسیده پایتخت نشین رو در بیارن معلوم نیست سر از ک ...

متاسفم برات من نگفتم شهرستانی اون خانم توی اون تاپیک اینطوری حرف زده بود واقعا متاسفم حلالت نمیکنم 

از لحاظ معیارهای جهانی یک شهر باید بنا به میزان جمعیتش مقدار معینی پاک ، کتابخانه سالن ورزشی بیمارست ...

نه واقعا نداریم

بیشترش هم توی همون مناطق متوسط و شمالی تهرانه.

شهرستانهایی هم که پارک و طبیعت زیاد دارن چیزای دیگه ندارن مثل دانشگاه زیاد یا پزشکی خوب بیمارستان و سالن ورزش

مگه شهرستانی بودن جرمه یا تهرانی بودن یه افتخار؟مهم ذات آدمهاصلا شهرستان چه ایرادی داره ؟یکی شهرستان ...

خب منم که چیزی جز این نگفتم اون خانم که به مردم این مناطق 

توهین کرده بود گفت شهرستانی و کاملا شخصیت و شعور خودشو نشون داد

نه واقعا نداریمبیشترش هم توی همون مناطق متوسط و شمالی تهرانه.شهرستانهایی هم که پارک و طبیعت زیاد دار ...

خیلی از روستاهای کشور های اروپایی معیارهای شهری رو دارن ولی هیچیک از شهر های ما حتی تهران ندارن . 

اصلا فرهنگ وادب ربطی به شهرستانی بودن نداره ولی بعضیا فقط بلدن به شهرستانیا توهین کنن

ربطی به شهر نداره اصلا بعضیا واقعا بی اصل و نسب و بی ادب و بی شخصیت هستن مثل یکی دو نفر توی این تاپیک که اومدن هر چیزی که لایق خودشون بود به من و امثال من نسبت دادن و دلم شکست من خواستم فرهنگ سازی کنم که همه مون داریم توی یه کشور زندگی می‌کنیم حالا چه بالاسهذش چه پایینتر یا اصلا شهرهای مختلف درست نیست توهین کنیم بهم ولی بعضیا واقعا….

متاسفم برات من نگفتم شهرستانی اون خانم توی اون تاپیک اینطوری حرف زده بود واقعا متاسفم حلالت نمیکنم

عزیزم چرا جواب کسی که نمیفهمه میدی . ایشون نتونسته بفهمه شما چی میگی . 

2810