2777
2789
عنوان

فردا زایمان میکنم لطفا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 24 پست

من اولی رو چهل ویک هفته با آمپول فشار بدنیا آوردم،صب ساعت هفت بستری شدم آمپول زدن شب ۱۲ زایمان کردم،ان شاءالله برای شما اینقد طول نکشه و زایمان راحتی داشته باشین

عزیزای دلم همسرم😘 دخترم 😘 پسرام😘😘خدایا شکرت💐🌿🌱
من اولی رو چهل ویک هفته با آمپول فشار بدنیا آوردم،صب ساعت هفت بستری شدم آمپول زدن شب ۱۲ زایمان کردم، ...

سلام عزیزم میشه بگید چرا انقد طول کشید؟  

وقتی که انسان آموخت که چگونه با رنج هایش تنها بماند و چگونه بر اشتیاقش بر گریختن چیره شود؛آنوقت چیز زیادی نمانده که یاد نگرفته باشد.🙂🤍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم میشه بگید چرا انقد طول کشید؟

نمیدونم،زایمان اولم بود شاید بخاطر اونه،بچه هم خیلی بالا بود،ولی دومی و سومی رو خداروشکر اصن نفهمیدم چجوری زایمان کردم،خیلی زاحت بودن

نمیدونم،زایمان اولم بود شاید بخاطر اونه،بچه هم خیلی بالا بود،ولی دومی و سومی رو خداروشکر اصن نفهمیدم ...

خدا حفظشون کنه منم میخام زودتر خلاص شم بارداری دیگه خستم کرده🥲

وقتی که انسان آموخت که چگونه با رنج هایش تنها بماند و چگونه بر اشتیاقش بر گریختن چیره شود؛آنوقت چیز زیادی نمانده که یاد نگرفته باشد.🙂🤍
خدا حفظشون کنه منم میخام زودتر خلاص شم بارداری دیگه خستم کرده🥲

آمین،ممنون عزیزم،ان شاءالله زایمان راحتی داشته باشی،ان شاءالله فردا اینموقع نی نی تو بغلته

آمین،ممنون عزیزم،ان شاءالله زایمان راحتی داشته باشی،ان شاءالله فردا اینموقع نی نی تو بغلته

انشاالله گلم😍

مال منم همینو گفتم ولی گفتن سنو دقیق نیست و نمیتونیم بهت امپول بزنیم گفتن باید زمان پریودیت کامل بشه ...

به سلامتی و دل خوش

منم نی نی گفتن وزنش بالا ولی خب سونو وزن همه میگن خطا خیلی داره

توکل به خدا

برات دعا میکنم عزیزم زایمان خیلی خوب و راحتی داشته باشی

بعدش حتما بیا توصیه ها و تجربیات زایمانت بگوووو😍🐣

میشه بگید امپول فشار چجوریه دردش زیاده یا کم کم زیادمیشه؟ اگه رحمم باز نشده باشه میزنن یا نه

نه جونم دردش زیاد نیست بدن ها متفاوتن هر چی درد شدید تر باشه زودتر زایمان می‌کنی من راحت بودم و زایمان راحتی داشتم اما بعد زایمان مراقبت نکردم و الان شدید درگیر زخمامم که هم عفونت کردن هم بخیه پاره شده  توروخدا خوب استراحت کن اگه کسیو داری دوهفته از جان تکون نخور اصلا اصلا نشین به پهلو بچه رو شیر بده از پماد اینا اصلا استفاده نکن به هیچ وجه چون بخیه هاتو نرم می‌کنه و پاره میشن فقد سرم شستشو و شامپو بچه خوبن شلوار یا دامن بپوش چیزای گرم بخور زیاد شکمتو سفت نبند فقد با یه شال ببند بعد چند روز کمربند