2777
2789
عنوان

فردا زایمان میکنم لطفا بیاید

204 بازدید | 24 پست

اخرین بار که چک شدم گفتن بچه تو لگنت نیست  اونموقع  بالا دلم سنگ بود الانم همینه یعنی ممکنه نرفته باشه تو لگنم اینم بگم من زایمانم طبیعی هستش و قراره با امپول فشار زایمان کنم  میشه بگیدچیکار کنم چی بخورم امروز برای باز شدن دهانه رحم چیکار کنم  شما چیکار کردین زایمانتون زود انجام شد

وقتی که انسان آموخت که چگونه با رنج هایش تنها بماند و چگونه بر اشتیاقش بر گریختن چیره شود؛آنوقت چیز زیادی نمانده که یاد نگرفته باشد.🙂🤍
راه پله خیلی خوبه دوش آب گرم

ممنون عزیزم امشب دوش میگیرم فردا صبح راهی بیمارستان میشم انشاالله 😃 

وقتی که انسان آموخت که چگونه با رنج هایش تنها بماند و چگونه بر اشتیاقش بر گریختن چیره شود؛آنوقت چیز زیادی نمانده که یاد نگرفته باشد.🙂🤍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشاالله که آسون و بسلامتی زایمان کنی یادت باشه وقتی که درد شدید شد به بچه فکر کن و حسابی نفس عمیق ب ...

میشه بگید امپول فشار چجوریه دردش زیاده یا کم کم زیادمیشه؟  اگه رحمم باز نشده باشه میزنن یا نه 

موقع درد بجای داد زدن نفس عمیق بکش.. حالت سجده هم از درد یه مقدار کم میکنه...ورزش چپ‌وراست رفتن کمرر ...

چشم حتما

من فقط  میترسم دهانه رحمم باز نشه چیکار کنم زودتر باز بشه 

میشه بگید امپول فشار چجوریه دردش زیاده یا کم کم زیادمیشه؟ اگه رحمم باز نشده باشه میزنن یا نه

به تدریج زیاد میشه..خوبی امپول فشار اینه که مدت زمان زایمان رو کوتاهتر میکنه.مثلا اگر درحالت طبیعی از صبح زود درد کم شروع بشه وعصر زایمان کنی.باامپول فشار ممکنه با ۴..۵ساعت درد زایمان کنی...

پارسا پسرمامان😍
به تدریج زیاد میشه..خوبی امپول فشار اینه که مدت زمان زایمان رو کوتاهتر میکنه.مثلا اگر درحالت طبیعی ا ...

من فکر کردم صبح برم شبش شاید زایمان کنم🤔

چشم حتمامن فقط میترسم دهانه رحمم باز نشه چیکار کنم زودتر باز بشه

دیگه فکر نمیکنم اوخ دست خودت باشه.من‌توی زایشگاه امپول فشار که زدن دیدن تا یک ساعت بعد درد هنوز شروع نشده ماما بهم گفت ازتخت بیا پایین.دستت رو به تخت بگیراروم کمررو به چپ وراست تکون بده..البته معمولا بعد از امپول فشار دیگه اجازه نمیدن از تخت بیای پایین مگر اینکه کاملا مراقب باشن

پارسا پسرمامان😍
من فکر کردم صبح برم شبش شاید زایمان کنم🤔

البته هر کسی بدنش فرق میکنه.من با امپول دردم شروع شد..یکی ازدوستام اصلا روش اثرنمیکرد ودهانه رحم باز نمیشد..وچون وضعیتش طوری بود که حتما باید بچش به دنیا میومد بردنش سزارین شد

پارسا پسرمامان😍

عزیزم پله برو

نفس عمیق و آرامش داشته باش

من مطلب خوندم که آمپول فشار هم همون دردهای زایمان فرقی نداره

ولی آمادگی ذهنی فرد و اینکه تلقین کنه زیاده خو براش سخت میشه 

آخرین سونو وزن جنین چی گفت؟؟

منم ۳۸هفته و ۳روزم هیچ دردی ندارم

منتظرم دردام شروع بشه دکترم گفت من نهایت تا هفته ۴۰ نگه میدارم

عزیزم پله برونفس عمیق و آرامش داشته باشمن مطلب خوندم که آمپول فشار هم همون دردهای زایمان فرقی ندارهو ...

مال منم همینو گفتم ولی گفتن سنو دقیق نیست و نمیتونیم بهت امپول بزنیم گفتن باید زمان پریودیت کامل بشه اخرین سنو مال ۳۸هفتم بود وزن جنین ۳۳۰۰