2777
2789
عنوان

● چرا از مدرسه رفتن بدت میاد ●

299 بازدید | 41 پست

● چرا از مدرسه رفتن بدت میاد ●

اونطور که مشخصه انگار خیلی هاتون دلتون از مدرس رفتن گرفته و خوش نیست و حالا این دلیلاتون برای بیزاری از مدرسه و تحصیل تو مدرسه چیه ؟؟

خاطراتتون که بد هست از مدرسه چیه ؟؟ شهرنشین هستین یا روستانشین ؟؟ برای کدوم دهه هستید و مدرسه هاتون چه امکاناتی نداشتن؟؟ و کلا وضعیت مدرسه هاتون چطور بود؟؟معلم هاتون و مدرس هاتون چه رفتار زشتی داشتن؟؟کلاسهاتون چند نفری بود؟؟ نیمکت‌های کلاسها چطور بود؟؟ دستشویی مدرسه هاتون چطور بود ؟؟ سرویس مدرسه تون ماشینشون چیا بود ( مینی بوس / ماشین سواری)؟؟ مدرسه دولتی بودین یا نمونه دولتی یا غیر انتفاعی ؟؟ مدرسه تون چه امکاناتی داشت مثل (( کلاس آزمایشگاه / تخته وایت برد / تخته هوشمند / 

باشگاه ورزشی / کلاس کامپیوتر/ خوابگاه برای مدرسه روستایی / وو...))

❤️روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

با اینکه دوست هم زیاد نداشتم اما عاشق محیط مدرسه و درس بودم 

میشه لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید ؟ . اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و اشتباه می‌کنه  به این معنیه که من کامل نیستم که نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه 🌱

به دلیل اینکه من بدون اینکه باهاشون حرفی بزنم رفتاری داشته باشم سر کاری داشته باشم منو بلاک کردن!!چه مشکلی دارن اخه؟

شهر

۸۰

توی وضع مالی پدرم خیلی دخالت داشتن و توی کلاس درموردم‌حرف‌میزدن

دستشویی که افتضاه

سواری

غیر دولتی

فقط تخته وایت برد🥲😅

خوش باشه هرکی بدون ما خوشبحالشه(:

معلماش چرتن هیچی یاد نکیگیرم وقتی یاد نمیگیرم برا چی ۷ تا ۳ بمونم تو مدرسه 

رفتار مدیر بده و قانونای چرت داره به همه چی گیر میدن

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم🌌      یه روزه خوب میاد:)💔    به اسم کاربری دقت نمیکنم🦦                                         کاربری دست ²نفره M&A💞(دوتادوستِ‌همسن🥳)

دهیه هشتاد 

شهر نشین 

از صندلی های مدرسه بدم میاد چون چوبی هستن و ۵ ساعت روشون میشینیم و کمرامون حسابی درد میکنه بعد مدرسه معلما بعضی ها دروغگو و بعضی ها سخت گیر و بعضی ها بلد نیستن درس یاد بدن 

تخته داریم تخته عادی کارگاه خیاطی.  گرافیک‌کامپیوتر.  حسابداری داریم مدیر مدرسه جدی هست بیشتر دانش اموزا دروغگو و خود خواه باشگاه ورزشی و سالن نداریم تو حیاط.    

دولتی

ما بیشتر بخاطرات بی خوابی و امتحاناتی که هرروز میزارن و فشار شدید درسی و تایم طولانی کلاسها و خستگی ...

بله گلم درسته خیلی از اضطراب و استرسمون از همون امتحان های بی وقت اومده گلم درسته همینطوره و بی‌خوابی اول و کله سحر باید پا می‌شدیم هم منم بدم میومد افتضاح بود ...

❤️روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت❤️
2809