2777
2789
عنوان

مصاحبه فوریت پزشکی دعوت شدم

3002 بازدید | 31 پست

سلام دوستان لطفا اگر توی اطرافیانتون کسی هست تو این کار باشه یا خودتون اطلاع دارین جواب بدین 

رشته خوبیه؟ راضین اونایی ک هستن ؟ بازار کارش چطوره اینجوری هست ک بعد از تموم شدن درس استخدام کنن؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همسرم تو این رشته است منم دعوت شدم به مصاحبه برای اقایون شغل سخت و پر تنش و استرسی هست برای خانما نم ...

ممنون

ببخشید میپرسم اگه دوس داشتین جواب بدین چقد حقوق میگیرن تقریبا؟

2805
همسرم تو این رشته است منم دعوت شدم به مصاحبه برای اقایون شغل سخت و پر تنش و استرسی هست برای خانما نم ...

بعد ببخشید میشه از همسرتون بپرسید سوالات مصاحبه ش چی بوده چجوری بوده

ممنونببخشید میپرسم اگه دوس داشتین جواب بدین چقد حقوق میگیرن تقریبا؟

حقوق پرستار ماما بهداشت فوریت همشون تو یه رنج فرقی نداره 

فقط پرستار و فوریت و اینا شیفت شب می‌رن کارانه آش بیشتره و اضافه کار وگرنه فرقی باهم ندارن

تو تهران ۲۰-۲۵ حقوق

شهرستان ها ۱۳-۱۵

البته بستگی به سابقه هم داره هرچی سابقه بیشتر درآمد بیشتر

لطفا یه صلوات بفرستید برای حاجت رواییم 😭

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭

دراز نشست تست  شنا بیشتر تستای ورزشی تست روانشناسی بینایی شنوایی قدتم باید ۱۶۰ به بالا یا ۱۶۵ به بالا باشه  

حتما رشته های خوب رو زده بودی آزاد نزدی؟

ببین اینا چی ان که بِینِشون این منِ تیکه پاره آدم ترینم ......

الان پیشم نیست  شیفته تلفنی صحبت کردم باهاش گفت 

تست ورزش داره و سؤالای روانشناسی احکام و….

2810