2777
2789

پسرداییم تقریبا همکار شوهرمه برای همین با هم دوستن ولی نه صمیمی ... 

چند ماه پیش عقد خصوصی گرفتن هیشکی دعوت نبود ، ما رسم داریم بعد عقد ناهار میدن که کلا ناهار هم ندادن 

رفتن دوتایی عقد کردن و تموم شد 

داییم زنگ زد یه دعوت خشک و خالی کرد برای محضر  گفتم ادرس بده ساعت دقیق بگو گفت میفرستم نفرستاد ! 

به پسرداییم گفتم ادرس و ساعت بگو اونم نفرستاد 😑

کلا حس کردم دعوت کردند که نگیم بعدا خبر ندادید و ...

الان شوهرم میگه باید پا کشا کنیم زشته و تو رسم و رسوم حالیت نیست ! 

میگم وقتی هیشکی رو دعوت نکردن و ناهار ندادن ما چرا دعوت کنیم اخه؟ 

چیکار کنم نظر شما چیه ؟ 

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

اصا مگه پسردایی رو پاگشا میکنن؟ 

ما فقط بزرگترا پاگشا میگیرن

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من باشم پاگشا نمیکنم ....

وقتی نخاستن همون مراسم خشک و خالیشونم باشی دیگه چرا هزینه کنی براشون

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
2805
مامانت اینا دعوتشون کردن؟

نه کلا فامیل دعوتشون نکرده اصلا نفهمیدیم کی عروس اوردن !

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

اونا صما رو فامیل حساب نمیکنن بعد شما میخوای دعوتش کنی فردام‌ تدارک ببینی دعوت کنی و نیاد جلو شوهرت ...

نه فقط ما کلا هیشکی نبود !!! 

اصا مگه پسردایی رو پاگشا میکنن؟ ما فقط بزرگترا پاگشا میگیرن

چون شوهرم باهاش دوسته مبگه زشته نیان خونمون ولی اونا هیشکی رو دعوت نکردن

پاگشا مگه بعد از عروسی نیست؟

به شوهرت بگو رسم و رسوم رو یه طرفه اجرا کردن یا توهین به خودمونه یا اونا. انگار طعنه میزنیم درسته دعوت نکردی ولی ما عاشقتیم و منتتو میکشیم یا با اینکه تو هیچی حالیت نیست من منت گذاشتم و دعوت کردم. جفتش زشته

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
2810