2777
2789
عنوان

به نظرتون من خیلی باید خر و احمق باشم که زن این پسر بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 707 بازدید | 52 پست
دو جلسه رفتیم، مشاور بهش گفت وسواس شدید داری و آدم صفر و صدی هستی . تست دادیم اختلال شخصیتی هیستریان ...

اگه با این حرفا واختلال روانش و بی پولیش و طمعش که عکس خونتونو میخواد و نرسیده داره ارثتو حساب میکنه و شکاکیش بازم مرددی با همین ازدواج کن جدی میگم لابد خودتو لایق همین ادم میدونی 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مشكل داره 😕

يدونه صلوات براي سلامتي پدر و مادر و برادرودخترم بفرستيد،يدونه ديگم براي بهتر شدن اخلاق شوهرم برام ميفرستيد واقعا ممنونم خير ببينيد😢اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم

یه کلام لین اقا گدا تشزیف داره

تا زمانی که خودش رو مقایسه نیکنه رنگ ارامش نمیبینه

🌻  یه حرفهای رو‌نباید به کسی گفت🌻یه حرفهای رو‌نمیشه به کسی گفت🌻 و‌چقددددددددددر سخته که تو سینه سنگینی میکنه😔 بیچاره قلبم💔
2804

چقد ساده ای منتظر چی این هستی اینقدر خودتو دیت کم نگیر این فردا تمام پولاتو میگیره میگه حق نداری بدون اجازه من آب بخوری. 

گور باباش ولش کن بعدم برو پی عسق خودت با هر کی میخواد ازدواج کنه حیف تو که بخوای فکرتو درگیرش کنی

قدر خودتو بدون....‌

و شاید در جهان دیگری به جای زنده ماندن زندگی کردیم............

چطور میتونی عاشقش باشی؟ حالم بهم خورد ازش. به خدا همچین آدمی را سالی یبار یه ساعتم تحمل نمیکنم ببینم

🍀عضو تاپیک مانکن های زیبا🤩 گروه آبی 💙وزن شروع دوباره: ۷۱.۲٠٠🌷وزن هدف:۶۵🌷دفعه قبل تونستم سیزده کیلو کم کنم👌🏻این بار هم میتونم با امید به خدا و اراده خودم🌷                                                 تجربه کاهش قبل: وزن شروع 82.200🍀 80.400👈🏻(10/۱٠)🍀80 👈🏻(10/19)🍀(۱٠/۲۶)👈🏻۷۸.۸٠۰🍀( ۱۱/۲)👈🏻۷۸.۷٠٠🍀(۱۱/۱٠)👈🏻۷۷.۶۰۰🍀۱۰/۱۶👈🏻۷۷🍀۱۰/۲۳👈🏻۷۶.۱۰۰☘️۱۰/۳٠👈🏻۷۵☘️12/7👈🏻74.200☘️۱۲/۱۴👈🏻۷۳.۹۰۰☘️۱۲/۲۲👈🏻۷۳.۵۰۰☘️۱۲/۲۹👈🏻۷۲.۹۰۰☘️۱/۷👈🏻۷۲☘️۱/۱۴👈🏻۷۱.۴٠٠☘️۱/۲۱👈🏻۷٠.۹٠٠☘️۱/۲۸👈🏻۷۱.۵🤦🏻‍♀️🫤☘️۲/۴👈🏻۷۰.۴۰۰☘️۳/۱👈🏻۶۸.۷۰۰🤩😍
اگه با این حرفا واختلال روانش و بی پولیش و طمعش که عکس خونتونو میخواد و نرسیده داره ارثتو حساب میکنه ...

۵ سال باهاش بودم یه دلیلش اینه که مرددم

یه دلیلش هم اینه که می‌ترسم دیگه نتونم کسیو پیدا کنم که دوسم داشته باشه و دوسش داشته باشم 😔

کاربری دست ٣ نفره
۵ سال باهاش بودم یه دلیلش اینه که مرددمیه دلیلش هم اینه که می‌ترسم دیگه نتونم کسیو پیدا کنم که دوسم ...

اره بعیده دیگه همچین اکازیونی پیدا کنی!!!!!!

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟
چقد ساده ای منتظر چی این هستی اینقدر خودتو دیت کم نگیر این فردا تمام پولاتو میگیره میگه حق نداری بدو ...

خودشم موقعی که حقوقارو حساب می‌کنه حقوق خودشو به اضافه حقوق من می‌کنه میگه 

کاربری دست ٣ نفره
پس خودت بخر جهازیو

یعنی نباید هیچی پس امداز داشته باشم ؟ خودمو فدا کنم یعنی ؟ خوب خانوادم میخرن ، اون فقط میخاد ٣٠٠ وام ازدواج رو بگیره و یک میلیارد هم جهاز روش 

کاربری دست ٣ نفره
خلی چیزی هستی 😐حالا با یکی دیگه ازدواج کنه مثلا دختره خوشبخت میشه؟از چی میترسی آخه وای بحال کسی که ...

نمی‌دونم میترسم خوشبخت شه، یعنی به اونم جرات می‌کنه همینارو بگه یا منو گیر اورده؟

کاربری دست ٣ نفره
2809