2777
2789

چهارشنبه حین مواد کشیدن رسیدم خونه با مامانم بودیم گفتم چرا اینکارو میکنی هلم داد افتاد روم تا تونست کتکم زد به زور مامانم زیر دست و پایش منو کشید بیرون 

میخاستم شکایت کنم بابام نزاشت 

ولی الان تصمیمو گرفتم بدنم کبوده میخام برم پزشکی قانونی میشه راهنماییم کنین 

دلتنگ تمام لحظه هاییم که الان خاطره شده . . .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2804

برو و فقط برا ثبت بشه برا بعدها لازم میشه نخواستی نرو شکایت 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
کجا باید برم پزشکی قانونی چجوریه میخام تا کبودیام هی برم فردا ولی نمی‌دونم کجا برم اگه کسی می دونه ر ...

برو پزشک قانونی راهنماییت میکنه میزی دکتر ازت سوال میپرسه جای کبودی رو میبینه و نامه مینویسه اگه نری ک خودتو آماده کن واسه ی جهنم بزرگتر

برو پزشک قانونی راهنماییت میکنه میزی دکتر ازت سوال میپرسه جای کبودی رو میبینه و نامه مینویسه اگه نری ...

آخه میگن اول باید از کلانتری نامه بگیرم بدون نامه راه نمیدن

دلتنگ تمام لحظه هاییم که الان خاطره شده . . .
باید برم کلانتری یا پزشکی قانونی

اول پزشکی قانونی 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
عزیزم مودب باش

مودبانش میشه

واقعا متاسفم برای یه همچین پدری

به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

2809