2777
2789
عنوان

اول مهر

| مشاهده متن کامل بحث + 5471 بازدید | 1411 پست
مقصر سازمان سنجش و آموزش و پرورش ایران و وزارت تفریحات سرگرمیه کره جنوبیه ما بی تقصیریم

ولشون کن ما عجیبیم😂😂😂🥲

همسر رسمی پارک جون هی متاهل و متعهد💅🏻💖

شب بخیر هانی بریممممم که تاپیک لو رفت الان میریم پر بازدیدهانی هانی به گوشم موقعیت سوق الجیشی لو رف ...

😂😂🤣😂🤣🤣😂🤣😂🤣😂🤣🤣😂🤣خیلی خری

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بیدار کردن بچه صبحانه دادنشدرس گفتنش رواون موقع میگی کاش خودم بچه ب.دم

اهاااااا یادم نمیومد چی گفته بودم😂💔

الان دقیقا همین کارا رو برای خواهرم میکنم 

منتها انگار اگه مادر باشی دغدغه اش رو اعصاب تره🥲😭

😂😂🤣😂🤣🤣😂🤣😂🤣😂🤣🤣😂🤣خیلی خری

فداااات

عشقی تو

گوشیم مرد احیاش کردم ۴ درصد شارژ شد...من دیگه میرم.برو بگیر بخواب فردا زیر ۱۰ نخونیا

بدو هانی شبت قشنگ چاگیاااااااا  

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  
فدااااتعشقی توگوشیم مرد احیاش کردم ۴ درصد شارژ شد...من دیگه میرم.برو بگیر بخواب فردا زیر ۱۰ نخونیابد ...

😭😂😂😂😂

منم ۱۰ درصد دارممم 

بریم بخوابیمممم🥲🩷🩷

شبت خوشششش خوابای قشنگ ببینی

هانی من ۱۱.۵ خوندمدیگه تماااام الان میخوام زبان یازدهم بخونم قبل خواب درس اول رو شروع کنم

وای من یه لحظه دیشب خواب افتادم و الان بیدار شدم😐😐😐😐😐😐😐😐الان نمیدونم کجام چه خبره🥸🥸🥸

وای چرا اینطوری شدم نمیدونم ساعت چند خوابیدم چند ساعت خوندم بیهوش شدم یه لحظه انگار😐😐😐😐😐😐😐

عا راستی اقای پلانکتونو دیدم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭حالا باید برم پیش تراپیست😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

وای من یه لحظه دیشب خواب افتادم و الان بیدار شدم😐😐😐😐😐😐😐😐الان نمیدونم کجام چه خبره🥸🥸🥸وای چ ...

منم ساعت میزارم ۶ پاشم تا ۶ ۱۰ بار بیدار میشم تو روز چرت میزنم آب میزنم صورتم.بعد وسط درس از خستگی خوابم‌میبره الان چند روزه اینجوری شدممممم یکم مال خستگیه

خوب استراحت کن

دیدییییییششش؟؟؟؟؟ خیلی دراماتیک بود

چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا باید اینجوری تموم بشه بنظرت ممکنه فصل دو ادامه بدنش؟ و ۱ درصد زنده بمونه؟

یه چیزی هانی من اون قسمت که رفت پیش پدر اولیش تو خونه اش رو نفهمیدم اصلا معلوم نشد پدرش کی بود درسته؟ اونقدر درگیر زنده موندنش بودم باباش واسم‌مهم نبود

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی