jadehaner مدیر عضویت: 1403/03/18 تعداد پست: 10007 عنوان اول مهر | مشاهده متن کامل بحث + 5449 بازدید | 1402 پست همین که اول مهر لازم نیست پاشم برم مدرسهمنت خدای را عز و جل که طاعتش موجب قربت است و به شکر اندرش مزید نعمت همسر رسمی پارک جون هی متاهل و متعهد💅🏻💖 1403/06/29 | 19:35 26 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
jadehaner مدیر استارتر عضویت: 1403/03/18 تعداد پست: 10007 چاگیا بریم بخوابیم من از ۷ برنامه ریختمخوشحال شدم حرف زدیملاو یو فردا عالی بخونیم اره منم باید هفت و نیم پا شم هوووووو شبت بخیر لاو💜🩷💜🩷💜🩷💜🩷 همسر رسمی پارک جون هی متاهل و متعهد💅🏻💖
jadehaner مدیر استارتر عضویت: 1403/03/18 تعداد پست: 10007 تازه داره جا باز میکنهمثل لی مینهو و چا ایونوو ویژوالش کشته نمیده قدرت بازیگرش محشره کره ایا که خوشگ ... اره افرین خیلی از بازیگرای خوبو همینطوری دارن کنار میزارن اههه ولی قیافش دقیقا تایپ منه خیلی جذااااابه 😂😂😂😭😭😭 همسر رسمی پارک جون هی متاهل و متعهد💅🏻💖
خوشحال_خوشبخت عضویت: 1401/06/05 تعداد پست: 3613 وای دوست دارم از این عکسا بگیرم ولی یه دونه گوشی دارمم تهش میتونم اسکرین شات بگیرم😂😂😂😂😂با گوشی ... آره منم با گوشی مامانم حتی سرچ نمیزنم یبار هیستوری رو پاک نکردم شر شده بود درس میخونی واقعا؟؟؟؟ چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم کیپاپر عاشق زندگی
jadehaner مدیر استارتر عضویت: 1403/03/18 تعداد پست: 10007 آره منم با گوشی مامانم حتی سرچ نمیزنم یبار هیستوری رو پاک نکردم شر شده بود درس میخونی واقعا؟؟؟؟ 😂😂😂😂😂😂😭😭😭وای همسر رسمی پارک جون هی متاهل و متعهد💅🏻💖
خوشحال_خوشبخت عضویت: 1401/06/05 تعداد پست: 3613 اره افرین خیلی از بازیگرای خوبو همینطوری دارن کنار میزارن اههه ولی قیافش دقیقا تایپ منه خیلی جذااااا ... امضای بعدی فکر کنم پیدا شد.... اول تو قطع کن شبت قشنگبوس بوس چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم کیپاپر عاشق زندگی
jadehaner مدیر استارتر عضویت: 1403/03/18 تعداد پست: 10007 چه میکنید؟ تاپیک واسه یه وقت دیگه!عنوان یه چیز دیگه!؟.بحث یه چیز دیگه؟!؟! این تاپیک را جدی نگیرید😂🩷 همسر رسمی پارک جون هی متاهل و متعهد💅🏻💖
jadehaner مدیر استارتر عضویت: 1403/03/18 تعداد پست: 10007 امضای بعدی فکر کنم پیدا شد.... اول تو قطع کن شبت قشنگبوس بوس وای دقیقا تو ذهن منو میخونی😂😂😂😂میدونی لامصب کاراکترش در عین حال جذااااب لاشی همینطور جنتلمن😭🤣 همسر رسمی پارک جون هی متاهل و متعهد💅🏻💖
jadehaner مدیر استارتر عضویت: 1403/03/18 تعداد پست: 10007 امضای بعدی فکر کنم پیدا شد.... اول تو قطع کن شبت قشنگبوس بوس شب بخیرررر من امضامو عوض کنم میخوابم😂🥲💋 همسر رسمی پارک جون هی متاهل و متعهد💅🏻💖
خوشحال_خوشبخت عضویت: 1401/06/05 تعداد پست: 3613 چه میکنید؟ تاپیک واسه یه وقت دیگه!عنوان یه چیز دیگه!؟.بحث یه چیز دیگه؟!؟! مقصر سازمان سنجش و آموزش و پرورش ایران و وزارت تفریحات سرگرمیه کره جنوبیه ما بی تقصیریم چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم کیپاپر عاشق زندگی
قله_قاش_مستان عضویت: 1402/10/05 تعداد پست: 2571 آخی عزیزم ایشالا زودی بزرگ میشه💕💕💖💖💕 بزار بچه دار بشی میفهمی
omrannihan عضویت: 1403/07/05 تعداد پست: 2717 این تاپیک را جدی نگیرید😂🩷 چه عجیبید شما! خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمیکند..(اگه جایی دیدی پستمو پاک کردم،بدون حوصله بحث ندارم)
omrannihan عضویت: 1403/07/05 تعداد پست: 2717 مقصر سازمان سنجش و آموزش و پرورش ایران و وزارت تفریحات سرگرمیه کره جنوبیه ما بی تقصیریم شما از دوستت هم عجیب تری.. خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمیکند..(اگه جایی دیدی پستمو پاک کردم،بدون حوصله بحث ندارم)
jadehaner مدیر استارتر عضویت: 1403/03/18 تعداد پست: 10007 عوض شد💅🏻چرا فکر میکنن عجیبیم ؟چون داریم اینجا حرف میزنیم؟🗿😂😂😂😂😂😂😂 همسر رسمی پارک جون هی متاهل و متعهد💅🏻💖
خوشحال_خوشبخت عضویت: 1401/06/05 تعداد پست: 3613 شب بخیرررر من امضامو عوض کنم میخوابم😂🥲💋 شب بخیر هانی بریممممم که تاپیک لو رفت الان میریم پر بازدیدهانی هانی به گوشم موقعیت سوق الجیشی لو رفته اقدام بفرما یه تاپیک دیگه بزن کسی نیاد لو بریمهانی هانی صدامو داری؟؟؟؟؟. چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم کیپاپر عاشق زندگی