2777
2789
عنوان

اول مهر

| مشاهده متن کامل بحث + 3534 بازدید | 918 پست
وای دقیقااااا منم افسانه دریای ابی رو ندیدمممممممیادم انداختی حتما باید دانش کنم😭😃😃🥲دلم سریالای ...

آره دقیقاااااااا وایب اونا فرق میکرد انگار یه دنیای دیگه بود

من از قدیمیا ملکه سوندوک رو دیدم تابستون اونم یکی از دوستام خیلی تعریفش رو میکرد اولا واسم جالب نبود حس قدیمی میداد هم زیاد از قدیمیاشون ندیدم هم ساختش قدیمی بود و واقعا میخواستم دراپ کنم ولی با اومدن بیدام و اتفاقاتی که افتاد آخرا به قلبم چنگ میزد و هنوز دردش باهامه...باورت میشه من جومونگ رو ندیدم؟ همه میگن خیلی قشنگه اما تو مود سریالای اونجوری نیستم ولی ملکه سوندوک رو دوست داشتم شایدم ببینم خوشم بیاد...دیگه از کیپاپ زدیم تو کیدراما  من امروز شیمی ۷۶ درصد زدم اونم همه اش مسئله...جای تشویق دارممممممممممم

اما شیمی استوکیومتری تموم شد جمعش کردم ازین ببعد فقط مسئله و نمونه سوال باید حل کنم سرعتم بره بالا

از فردا برنامه عادی دارم همه درسا

امروزم ۸.۵ خوندم عصر رفتم بیرون اما ۸.۵ خیلی با کیفیت بود

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  
آره دقیقاااااااا وایب اونا فرق میکرد انگار یه دنیای دیگه بودمن از قدیمیا ملکه سوندوک رو دیدم تابستون ...

من ملکه سوندوک ندیدم

ولی جومونگ دیدم 

خیلیییی طولانیه ولی بد نیست

نات بد بات نات گود😂😂😂😂😂

دمت گرممممممم عالی زدیییییییییییییییییییییی

منم دیروز ۹ ساعت تکمیل خوندم هعییییییییییییی

خوب بوددددددددددد

ولی باید تست کار کنم جا بیوفته

همسر رسمی کیم شی یون متاهل و متعهد変わりゆく状況の中, I never change, I just follow me信じるまま 気まま 進めばいい道の先さらに高く届くように火を独りで燃やし続け 高める闘志 Yeah枯れた木に再び芽を出す, leaves落ちたとしても変えられない, my dream影なんて後ろにいるだけの thing目の前暗くても「前」より明るい my street

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من ملکه سوندوک ندیدمولی جومونگ دیدم خیلیییی طولانیه ولی بد نیستنات بد بات نات گود😂😂😂😂😂دمت گرممم ...

امروز هم از حالا نان استاپ بخون 

بیشتر از ۹ بخون و بهم بگو آفرین بی بی تو میتونی

هر کی رفته یونی تهران موفق شده  مثل ما

امروز هم از حالا نان استاپ بخون بیشتر از ۹ بخون و بهم بگو آفرین بی بی تو میتونیهر کی رفته یونی تهران ...

گفتی نان استاپ دلم خواست برم نان استاپ اوه مای گرل رو گوش کنم😂😂😂😂

نه ساعت رو تکمیل میکنمممممم

ولی بیشتر فکر نکنممم😭هم باشگاه داشتم هم کلاس 

البته اگه کلاس زبان رو همبیاریم جزو ساعات مطالعه بیشتر میشه🫤😂😂

وای من بایییدددددد ساعتم رو بیارم رو ده🥲🥲🥲

همسر رسمی کیم شی یون متاهل و متعهد変わりゆく状況の中, I never change, I just follow me信じるまま 気まま 進めばいい道の先さらに高く届くように火を独りで燃やし続け 高める闘志 Yeah枯れた木に再び芽を出す, leaves落ちたとしても変えられない, my dream影なんて後ろにいるだけの thing目の前暗くても「前」より明るい my street

گفتی نان استاپ دلم خواست برم نان استاپ اوه مای گرل رو گوش کنم😂😂😂😂نه ساعت رو تکمیل میکنممممممولی ...

خوبه با وجود باشگاه و کلاس خوبه

روزای دیگه بیشترش کن

یه جمع بندی بده بهم که تا الان چقدر پیش رفتی و رو چیا مسلطی

و برنامه آذر رو بهم بده ببینم چیا رو میخوای به سرانجام برسونی فردا هم جمعه است آزمون قلم چی زبان رو ببین میتونی پیدا کنی بزنی مطالبی که خوندی رو و تحلیل کنی؟ درصدش مهم نیست آشنایی با سوالای آزمونا مهمه

خوبه با وجود باشگاه و کلاس خوبهروزای دیگه بیشترش کنیه جمع بندی بده بهم که تا الان چقدر پیش رفتی و رو ...

اینجانببببببببب 

فوکس ان وکب رو تموم کردم ۱ ومسلطم روش توی اذر باید دو روکامللللل ببندم

روی مبحث افعال هم تقریبا مسلطم 

باید توی اذر بالای هشتاد بزنم

دیگه عمومی ها رو به طور رسمی شروع کردمممم

من اکثرمباحث رو یا اخراشم یا تموم کردم

توی اذر باید به طور کامل همه رو جمع بندی و مرور کنم

به علاوه عمومی ها

ولی هنوزم که هنوزه توی

ساختار جمله و ریدینگ ضعف دارم😭😭

اینجانببببببببب فوکس ان وکب رو تموم کردم ۱ ومسلطم روش توی اذر باید دو روکامللللل ببندمروی مبحث افعال ...

آفرین کاملا مشخصه برنامه داری

گرامر رو مسلط شو بنظرم هر روز صبح هم دو تا ریدینگ از رو رفرنسش واسه شروع کار بزار یجوری که سر نهار هم یه ریدینگ بخونی سوالاشو جواب بدی یا آزمونای قلم چی و ماز ریدینگاشون رو بخونی جواب بدی یسری اصول داره اما باید ووکب و گرامر کاملا مسلط باشی و تکرار و تکرار و تکرار

یکی از دوستام که زیست رو بالا زده بود گفت کم کم ۳۰ دور زیست رو خوندم اینجوری باید بخونیم...من به کسی نمیگم اما به تو میگم من یه دور زیستم هفته دیگه تموم میشه بعد دیگه میرم مرور و تست و آزمون و باهاش مرور میکنم که درصدم بره بالای ۸۰

شیمی و ریاضی دیگه باید تو آذر خیلی کار کنم چون هی تیپ سوالای یزیدی کشف میکنن که حلشون سخته و توتایم نمیرسم

آفرین کاملا مشخصه برنامه داریگرامر رو مسلط شو بنظرم هر روز صبح هم دو تا ریدینگ از رو رفرنسش واسه شرو ...

اره دقیقااااااااا 

صبح میخوام از ۶ بیدار شم دقیققققق بخونم ببینم چرادارم اصلا اشتب میزنممم🫤🫤🫤🫤

باید تصور کنم انگلیسی زبان مادریمه میخوام با عشق بخووووونمش نه چون مجبورم🥲🥲🥲

دمتتت گرممممم هانییییییی

این که تا قبل زمستون تمومش کردی عااااااالیعهههههه

خیلیا تازه میخوان شروع کننن تو از همشون جلو تری

ادامه بده خیلی دیگه نمونده وقت واسه تفریح و خواب زیاده به بقیه هم که شعار میدن گوش نده

مطمئن باش جواب میگیرییییییییییییی

اره دقیقااااااااا صبح میخوام از ۶ بیدار شم دقیققققق بخونم ببینم چرادارم اصلا اشتب میزنممم🫤🫤🫤🫤بای ...

چقدر به حرفات احتیاج داشتم

تا شب کنکور قوی بمونیم هانی من و تو روی این کنکور کوفتی رو کم میکنیم باور کن نهایی ۲۰ گرفتن از کنکور ۱۰۰ زدن آسونتره پس بیا همه رو بترکونیم البته نهایی رو دست کم نگیریمااااااا ولی خوب پیش بریم آذر رو خوب بخونیم واسه دی انگیزه مون بیشتر میشه چون دوازدهمیا درگیر امتحانان بقیه هم گیج میزنن چی رو جمع کنن..بدو این ماه خیلی مهمه 

منفجرش کنیم آره با عشق بخونیممممم من پایم با عشق به موفقیت

چقدر به حرفات احتیاج داشتمتا شب کنکور قوی بمونیم هانی من و تو روی این کنکور کوفتی رو کم میکنیم باور ...

بالاخره تموم میشههههه🥲🥲🥲🥲

بالاخره تموم میشههههه🥲🥲🥲🥲

آره خوب تموم بشه اصلا یادمون نمیاد چقدر سخت بود...خوبه که هستی

فردا قول بده بگو چقدر میخونی

من ۱۱.۵ میخونم 

از برنامه های وودز هم چیزی دیدی فردا شب ببینم دلم یه برنامه حال خوب کن میخواد صبح زود پا میشم که شب یه برنامه ببینم

آره خوب تموم بشه اصلا یادمون نمیاد چقدر سخت بود...خوبه که هستیفردا قول بده بگو چقدر میخونیمن ۱۱.۵ می ...

دقیقااااا دیگه به جز تو کسی ندارم بهش پیام بدم🥲🥲🩷

من فردا حتماااااا ۱۰ ساعت میخونمممممممممممم

راستش من از وودزبرنامه به اون صورت ندیدم

فقط کنسرتا موزیک ویدیو هاش دنس پرکتیس هاش اینارو دیدم ولی تو یه قسمت wekpop اومده بود خیلی باحال بود ولی نمیدونم قسمت چنده🥲😂

وای ارهههه صبح اگه ده ساعت خوندم یا اسکیز کد میبینم

یا برنامه لی یونگ جی که توایس و تی اکس تی دعوت کرده😚🩷

بی بی شبت بخیر خوابای خوب ببینی فکر کنم رفتیفردا رکوردت رو بشکنآفرینبوسسسس

شب بخیررررررر لااااااااااااو

دقیقااااا دیگه به جز تو کسی ندارم بهش پیام بدم🥲🥲🩷من فردا حتماااااا ۱۰ ساعت میخونممممممممممممراستش ...

منم امشب یه برنامه یا سریال میبینم امروز منم رکوردمو میشکنم یکم هم ورزش میکنم هوازی توی خونه  

لاو یو