2777
2789
عنوان

اول مهر

| مشاهده متن کامل بحث + 2678 بازدید | 666 پست
پس بزار یه هفته بمونه

هشت و سی و سه شد🥲😂🤡

همسر رسمی چو سونگ یون متاهل و متعهد変わりゆく状況の中, I never change, I just follow me信じるまま 気まま 進めばいい道の先さらに高く届くように火を独りで燃やし続け 高める闘志 Yeah枯れた木に再び芽を出す, leaves落ちたとしても変えられない, my dream影なんて後ろにいるだけの thing目の前暗くても「前」より明るい my street

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همینو بگو اضافه درس بخونیم که چی.....هانی من رفتم دیگه بخونممممممم تا آخر شب

برو برو من دوازده و نیم حدودا میام

همسر رسمی چو سونگ یون متاهل و متعهد変わりゆく状況の中, I never change, I just follow me信じるまま 気まま 進めばいい道の先さらに高く届くように火を独りで燃やし続け 高める闘志 Yeah枯れた木に再び芽を出す, leaves落ちたとしても変えられない, my dream影なんて後ろにいるだけの thing目の前暗くても「前」より明るい my street

2805
منم میام درصد و ساعت بدیم پس فول بخون تا ۱۲.۵ لاو یووووو

بوصصصص 

بوصصصص

چاگی من ۱۱.۴۵ خوندم امروز 

شیمی هم ۶۶ زدم مسئله شیمی بود تایم اضافه دادم

واییی من باید بتونم تو تایم مسئله شیمی بالا بزنم نمیدونم اینو چکار کنم باید خیلیییی تمرین کنم ۶۶ تو خونه سر آزمون کم میشه

تو هم دقیق بگو چکار کردی

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  

خیلی داغونم اصلا نفهمیدم چجوری زمان گذشت یدفعه دیدم یک و ربعه 

۱۲خواستم بیام گفتم زوده ساری چاگی نشستم پای فارسی کلا از ماتریکس خارج شدم

تا فردا

خوابای خوب ببینی

چاگی من ۱۱.۴۵ خوندم امروز شیمی هم ۶۶ زدم مسئله شیمی بود تایم اضافه دادمواییی من باید بتونم تو تایم م ...

من از اون جاییی که عصر وشب خیلیوقت تلف کردم تا الان خوندم صبح باید تست این مباحث رو بزنم ایشالا که بالای ۷۰ بزنم

یه نگاه به درس یک  تاریخ و محیط زیستم کردم

ام وی جدید اسکیز رو دیدم جاینت....متفاوت و خلاقانه بود کلیپش جالب بودددددد دلم میخواد ببینم تو پرفور ...

وای عاااااالی بود

مخصوصا پارت هیون

ران ران ران بیفور وی کام کام کام خیلی قفلیههه😂😭

وای فقط عطسه هاااااان

همین عطسه رم گذاشتن تو فن چنت اجرا ها خیلی باحال میشه🥲🥲😂😂😂

خیلی داغونم اصلا نفهمیدم چجوری زمان گذشت یدفعه دیدم یک و ربعه ۱۲خواستم بیام گفتم زوده ساری چاگی نشست ...

منم همینطووووررررر😂😂😂😂😔

من از اون جاییی که عصر وشب خیلیوقت تلف کردم تا الان خوندم صبح باید تست این مباحث رو بزنم ایشالا که ب ...

خوبه اما عمومی رو از ضریب بالاها بیشتر بخون فارسی دینی عربی رو شروع کن بعیده تغییری تو کنکور ۴۰۴ باشه اما تاریخ و محیط زیست بنظرم یکمی وقت میخواد همینجوری آروم بخونشون

خوبه اما عمومی رو از ضریب بالاها بیشتر بخون فارسی دینی عربی رو شروع کن بعیده تغییری تو کنکور ۴۰۴ باش ...

اره درسته فقط سر سری نگاهشون کردم برام جدید نباشن 

وای عاااااالی بودمخصوصا پارت هیونران ران ران بیفور وی کام کام کام خیلی قفلیههه😂😭وای فقط عطسه هاااا ...

کلا پارتای هیون و فلیکس بنظرم قابلیت قفلی دارن...من اجراشو میخوااااام...کلیپش که خیلی پیچیده بود  واسه مغز من   

2809