2777
2789
عنوان

خیانت زن

| مشاهده متن کامل بحث + 7736 بازدید | 337 پست
واقعا؟؟؟ پس چطور اشنای ما از دادگاه خواست و ریز مکالمات و صدا ی مکالمه هم گرفته بود؟؟؟ینی دروغ گفته ...

بله دروغه صدای مکالمه نه ضبط میشه نه نگهداری میشه . شاید خود طرف ضبط کرده با گوشیش و در دادگاه ارائه داده ( اینم مدرک نیست اماره هست )

فقط سوال یا مشاوره ی برنامه نویسی در خصوصی بپرسید. چت بی مورد نباشه . تمامی درخواست های دوستی رو یکی دو روز بعد از پیام خصوصی لغو میکنم. با تشکر

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیانت چیز خوبی نیست ولی خب حرف زدن حتی عاشقانه ی مرد و زن باهم به معنای خیانت نیستالبته شهر با شهر م ...

چقدر بد 

من اطلاع نداشتم

اخه از نظر خودماها ک حرف عاشقانه خیانته 

چطور قانون قبول نمیکنه؟ بالاخره اخر اون حرفا شاید به جای خوبی ختم نشه

مخابرات و اپراتوها صدای کسی رو ضبط نمیکنه از خودتون حرف درنیارید

چ میگی شما؟! 

منم میگم نمیکنه مگر با دستور دادگاه .

مگه بیکاره مخابرات صدای مردمو ظبط کنن .

اول با دقت بخونید بعد بپرین رو پیام مردم 

کمی رکم تو ببخش .... 

2804
چ میگی شما؟! منم میگم نمیکنه مگر با دستور دادگاه .مگه بیکاره مخابرات صدای مردمو ظبط کنن .اول با دقت ...

اولا چنین دستوری صادر نمیشه و نشده قبلا. 

دوما اپراتور و مخابرات اصلا سیستم ضبط صوت نداره

شاید دادگاه اجازه بده شوهر یکی صدای مکالمه رو درون گوشی خانمش ضبط بکنه مخفیانه و به دادگاه ارائه بده که اینم قابل استناد نیست چون صدای هر فردی با هوش مصنوعی میشه تقلید کرد و حتی مخابرات هم ضبط کنه مدرک نیست

در کل توی قانون صدای ضبط شده هیچ سند معتبری نیست 

فقط سوال یا مشاوره ی برنامه نویسی در خصوصی بپرسید. چت بی مورد نباشه . تمامی درخواست های دوستی رو یکی دو روز بعد از پیام خصوصی لغو میکنم. با تشکر

ای بابا حاج آقا سر ظهر خونه چیکار میکنه😄عین مامان بزرگا فحش‌میدی؟

شوهرم 23 روز کار میکنه یک هفته خونه هست . الان هم همه مردا خونه هستن . هرکس نیست باید زنش شک کنه که حج آقا کوزاس . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم .                      

سر جدت ولم کن چه حوصله ایم داره یه کتاب نوشته اه

رفتی فیلم سینمایی دیدی اومدی تعریف میکنی وقتی خب چیزی رو مطمئن نیستی چرا ادعاشو میکنی که توش بمونی ... بسلامت

شوهرم 23 روز کار میکنه یک هفته خونه هست . الان هم همه مردا خونه هستن . هرکس نیست باید زنش شک کنه که ...

پس بچسب بهش که میره دیگه تا ۲۳ روز بعد😂😂

حرف دل در دل بماند بهتر است....

رفتی فیلم سینمایی دیدی اومدی تعریف میکنی وقتی خب چیزی رو مطمئن نیستی چرا ادعاشو میکنی که توش بمونی . ...

چی میگی زبون بسته؟!

شایدم تو راس میگی من اندازه تو پام به قانون باز نشده تو تجربت بیشتره ...

کمی رکم تو ببخش .... 

منم یکی از دوستام ک مدتها بود ندیده بودمش دیدم و گفت ک با شوهرم مشکل دارم بهم خیانت کرده منم بهش خیا ...

شاید یه کم دیر بلاکش کردی باید لحظه اول بلاکش میکردی که فرصت تعریف کردن هم نداشته باشه . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم .                      

2809