2777
2789
عنوان

به نظرتون شوهرم داره خیانت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 201372 بازدید | 1144 پست

الان هیچی نگو.  ولی اگر داداش داری بهش بگو روزایی که میره بیرون دو سه بار زیر نظر بگیردش.  بره دنبالش ته و توی قضیه رو در بیاره ببینه باکی میره کجا میره.  

و فیلم و عکس هم حتما بگیره.  

مدرک نداشته باشی یا اشتباه کرده باشی فقط اعصاب خوردیه.  اخرشم تو میشی آدم بده. 

دوست من کاندوم پیدا کرده کرده بود کلی داد و بیداد بعدا برادرشوهرش اومده بود بهش گفته بودمن با خانمم یکساعت اومدیم خونه ی شما استراحت کردیم.  عقد بودن.  بیچاره هنوز نمیدونه واقعا اومده بودن یا برای حفظ ابروی شوهرش اینطوری گفته برادرشوهره.  ولی در هرحال اونیکه خراب شد این وسط دوست من بود

🖤🖤 و امان از آه سردی که داغ دل را تازه میکند...  اگر دوست داشتید روح آسمانیهامون رو به شیرینی یک صلوات مهمان کنید🖤🖤

پس چرا شیو کرده

نمیدونم چی بگم...

گاهی من پیش میاد همسرم میخاد شیو کنه درصورتی ک من مثلا عادت هستم یا مثلا مسافرتم یا ... بهم میگه قبلش ک مثلا چون دیگه خیلی اذیتم و بلند شده بزنم؟ میگم اوکی ولی دو س بار بیشتر نشده تا الان

شاید خیلی جنگلی شده بوده دلش یهو خواسته شیو کنه :(

یا مثلا گفته شب شما میری انجام داده...

برگشتی رابطه نداشتید؟

اخه استخرم ب اونجا ربطی نداره ک شیو کنه بخاطر استخر مگه بدون لباس زیر میرن تو اب اونم مایو های مردونه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
اون روز همین فکرا منو دیوونه کرد ، از نظر بقیه شاید مسخره باشه و به سادگی من که رفتم دستمال کاغذی دی ...

عزیزم اگه رابطه بوده که قطعا کاندوم هم پیدا میکردی تو سطل ..به نطرم کسی که اهل خیانت جنسی باشه حواسش جمعه که یه وقت طرف باردار نشه ... 

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤

اسی مردا وقتی شیو میکنن میل جنسی شون میره بالا 

ب نظر من تنها بوده فیلم دیده و خودارضایی کرده 

دیگه خودت شوهرتو میشناسی دیگه آدمی هست که سر و گوشش بجنبه ؟؟ اگه اره که بقول دوستان با کسی عکس رد و بدل کردن بعید میدونم کسی رو خونه آورده باشه 

تو خوابم که اتفاق بیوفته احتیاجی به دستمال نیست جذب لباس میشه 

کاربری سوم  
داشتم درسمو میخوندمدرس خون بودمبا دوستام کلی خوش میگزروندمیهو پیداش شد عوضی انگار طلسم شدیم انگار زب ...

بچه هات دخترن یا پسر؟؟

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤

عزیزم‌ تنها راه فهمیدن این موضوع. و رو شدن دستش . اینه که. بزاری یه چندروز بگذره. و رابطه باهاش برقرار نکنی تا خوب تشنه رابطه ‌بشه. بعد بهش بگو خواهرم کسالت داره میخام عصر برم پیشش شب بمونم تا فردا. اگه حوصلت سر رفت بگو دوستات بیان پیشت.دورهم باشید.بعد دوستات رفتن خودت فردابیا دنبالم.

خب نکته اینجاست که . تو میری خونه خواهرت ازقبلش خونه رو مرتب کن‌ به شوهرت اطمینان بده که برنمیگردی خونه و کارداری و ضایع بازی درنیاری‌. چیکارمیکنی .

خیلی ساده اس. وقتی رفتی خونه خواهرت ساعتای حدود قبل از 12 شب سر زده میری خونه ببینی چه خبره. اگه خبری نبود یه بهونه بیار بگو یچیزی جا گذاشتم اینا‌ .

میری داخل به بهونه چیز جا گذاشتت خونه رو چک میکنی سرنخ پیدامیکنی‌. اگه هم سر زده رفتی .دیدی رزنگ شوهرت زرد شد دوستاشم دستپاچه شدن . شوهرت راهت نداد خونع گفت جو مردونس بگو چی میخای تابرات بیارم نیا داخل . پس بدون عزیزم یه خبریه . به زورم که شده بپر تو خونه و مچشونو بگیر. 

و یه چیز دیگه . خیلی احتمالش هست بخاطر اون دستمالای بو دار و شیو کردن شوهرت ‌ . گروپی رفیقونه دخ.تر اورده باشن برا دورهمی و خوشگذرونی و رفیقای همسرت شوهرتو به بهونه یه شبه و خوش میگذره و اینا گول زده باشن . ولی امیدوارم که فقط یه جمع دوستانه ساده باشه و فقط گیم بزنن و خوش باشن و خبری از خراب بازی نباشه . بازم بد به دلت راه نده اما ضرر نداره این روش رو پیاده کنی . حتی اگه یه شب هم باشه و گذشته هم باشه نزار خر فرضت کنه . موفق باشی. خانومی 

اونکه آره ولی الان از بیرون برگشت بهش چی بگم میخوام ته توی قضیه رو در بیارم حتی اگه خود ارضایی هم کر ...

چرا. چقدر سختش میکنی؟ خب گاهی مردا نیاز شدید دارن و حالا یا خانم پریوده یا پیششون نیس، ناچارا خودارضایی می کنن. زیاد سخت نگیر

چرا. چقدر سختش میکنی؟ خب گاهی مردا نیاز شدید دارن و حالا یا خانم پریوده یا پیششون نیس، ناچارا خودارض ...

چراباید خودش رو گول بزنه. بعدشم مگه خانومش چه مشکلی داره که نیازشو باخانومش برطرف نکنه بره خود ارضایی . یعنی نمیتونست یه شب تحمل کنه . خودمون بزاریم جاش‌. شوهرمون اینکارو کنه ‌ یعنی اینقدر بدیم که حاظر خود ارضایی کنه و نیاد سمت مون مثلا. 

ببین حس ششم ما خانم هاقویه فقط شکی بیوفته به جونمون. بی دلیل نیست. بنظرم باید ته توی قضیه رو دربیاره ولی نه با دعوا توی سکوت و با زرنگی. تاببینه این وسط خودش اشتباه فکرکرده یانه و خیالش راحت شه .وگرنه بیچاره تا مدتها همش باید با شک خودخوری کنه . و راجب همچیز بدبین و بددل بشه . 

منم مرد هستم.بخاطر همین میگم که خیانتی نیست ولی رفیق بازی زیاد خیلی مخربه میتونه تو شرایطش قراربگیره

آره اینم هست ‌ من منظورتونو فهمیدم . شاید پای خانمی وسط نباشه و مسئله اصلا مربوط یه یچیز دیگه باشه .میل به رفیقاش‌‌. که اونم خیانت حساب میشه‌ . جنس مخالف رو به زنش ترجیح دادن یعنی خیانت نیس. ؟؟؟؟

آره اینم هست ‌ من منظورتونو فهمیدم . شاید پای خانمی وسط نباشه و مسئله اصلا مربوط یه یچیز دیگه باشه . ...

من مطمنم که ترجیح نمیده،فقط عادت های مجردی مونده تو سرش.چرا اینکه حالا هفته ای یا ماهی یه استخر برن،یا برن سالن واسه فوتبال عادیه ولی شب نشینی ها و دورهمی های زیاد خیلی چیزا میاره.کافیه داخلشون یه بچه شیطون باشه،همین کافیه واسه اثر گذاری

2809