2777
2789
عنوان

به نظرتون شوهرم داره خیانت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 201372 بازدید | 1144 پست

ابتدا اینکه ایشون با رفیقاش دورهم جمع میشن خب طبیعیه

محیط مردونه و بی حاشیه باشه خوبه

حتی برای شما

این داستان ک توضیح دادی راستش تقریبا چیز خاصی توش نبود

بجز اون بخش دستمال کاغذی ها

خب ادمی ک زن داره طبیعتا باید خیلی ببخشید سست باشه ک خودارضایی کنه

پس یا واقعا انقدر سست و... هستش

یا اون موضوعی ک شما گفتی داره اتفاق میوفته..

بجز این مورد بقیه ی چیزا خیلی عادیه..

شیو کردن چیزیه ک همیشه باید انجام بشه

اگر شما هستی شیو نیست ولی تا رفتی شیو کرده این خودش یکم مشکوکه

چون اولویت شما باید باشی

کسی ک انقدر دیر ب دیر شیو میکنه پس برای استخر هم نباید شیو میکرد

استخر برن هم مایو داره دیگه

شیو شدن نداره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😂😂 نه نداره ولی بی نهایت پیشنهاد مرد زندار داشتم بقران نود درصد مردا خیانت میکنن اونایی هم که نمیک ...

هووو.لاشی. اولا ببنداون گاله رو.ثانیا قرارنی چون شوهربی ریشه ی توجزافرادکثیف جامعه هستش،جمع ببندی وبقیه مردهاروهم متهم کنی.به این که شکی ندارم مردایی وجودداره،که بیمارن و هول،که به لطف امثال شمایی ک ازچاله ب چاه افتادی،اونام هرزه میشن.واینم بدون،کسی ک پذیرندس جنایتش بیشتره،خودتم گول نزن.درپایان بااینکه خیلی ناراحت شدم واس شرایط فعلی شماوبچه ی بی گناهت امیدوارم بهترین و سالم ترین تصمیم روبرای خودت وبچت بگیری.(معذرت میخوام ازهمه ی شما آبجیا)

2805
اونکه آره ولی الان از بیرون برگشت بهش چی بگم میخوام ته توی قضیه رو در بیارم حتی اگه خود ارضایی هم کر ...

چرا نمی بخشی همسر منم گاهی اوقات خود ارضایی می کنه بعده مگه 

تازه زایمان کرده بودم تا 40 روز نداشتیم مجبور بود 

عزیزم من همون اول که اومدیم خونمون دوربین گزاشتم😐 شوهرم نمیدونه 😁 به مرد ایرانی اصلا اعتماد نکن ک ...

به به خانوووم مارپل ایول داری

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍
2809