2777
2789
عنوان

به نظرتون شوهرم داره خیانت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 201375 بازدید | 1144 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه الان شوهرم از بیرون میاد نمیدونم چجوری قضیه رو باز کنم ، الانم که روانشناس نیست

فعلا کاری نکن عزیزم ب دلت هم بد راه نده بذار چند تا چیز درست درمون ببینی بعدشم از یه فرد آگاه کمک بگیر اینجا نگو

2805
طاقت ندارم حالم خیلی بده

من ی بار چیزی دیدم طاقت نیاوردم و پرسیدم و اون انکار کرد و من نتونستم چیزی بفهمم و همیشه تو ذهنم ک قضیه چی بوده آخه عزیزم خودش ک راستش رو نمیگ فقط ازش بپرس محافظه کار میشی و ردی جا نمیزاره یکم خود دار باش و چیزی نگو تا مطمئن بشی و با مدرک درست حرف بزنی نه چند تار مو و دستمال

اونکه آره ولی الان از بیرون برگشت بهش چی بگم میخوام ته توی قضیه رو در بیارم حتی اگه خود ارضایی هم کر ...

خود ارضایی که مشکلی نداره.خود ارضایی صدرصد نکرده.چون اگه میخواسا میومد دنبالت.حالا شاید اون دسمالی که میگی منی نباشه بهش.اینجور زن.ی  چه فایده ای داره.البتع همسر منم از اون ادم هاییست که اب گیرش بیا شناگر ماهریه.حالا برگشت ازش سوال کن درباره اون دسمال ها.ولی دیگه کشش نده.ولی صدر صد حواست بهش باشه.و تنهاش نزار تو خونه

فعلا کاری نکن عزیزم ب دلت هم بد راه نده بذار چند تا چیز درست درمون ببینی بعدشم از یه فرد آگاه کمک بگ ...

چآره ای نیست مثل اینکه ولی دلم طاقت نمیاره مطمئنم ازدهنم در میره 

2809