2777
2789
عنوان

خانومایی ک میتونن واقعا راهنماییم کنن بیان بهم تهمت زد

| مشاهده متن کامل بحث + 633 بازدید | 56 پست
شاید رفتارتون عوض شده کم محلی میکنید حساس شده

عزیزم میشه واسه تاپیک گزارش بزنی

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به هیچ چیز منفی فک‌ نکن 

از تجربه بقیه میگم 

فقط خداااااا 

تو بدترین شرایط ممکن دستتو میگیره 

من هرکی ازم بپرسه بگه چطور حاجت روا میشی مشکلاتت حل میشه زندگی آرومی داری و.... میگم نماز شب 

چله حق شناسم خوبه 

بده یکی برات بگیره اگ‌ نمیتونی

2805

دقیقا داستان زندگی منو داری میگی 

پسره رو از راه در کردن حالا یا یه دختر افتاده پاش یا رفیقاش یا اینکه ازت خسته شده 

بنظرم با سیاست برو جلو دیگه ام به هیچ وجه بحث نکن باهاش.باید صبور باشی احساسات کنترل کنی هرچی گفت فهش هم داد اصلا باهاش دهن به دهن نشو .سعی ک بفهمی مشکل از کجاست و بعدم اعتمادشو جلب کنی دوباره 

عقد نکردین،؟

عاشق چشم هایی بشین که سیره🙃
دقیقا داستان زندگی منو داری میگی پسره رو از راه در کردن حالا یا یه دختر افتاده پاش یا رفیقاش یا اینک ...

هعی چقد تلاش کنم خستم

ن عزیزم

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂

شاید زده شده از یه چیزی سعی کن درکش کنی سعی 

کن بفهمی از چی و کجا دلش پره ببین در دش چیه اگه عمیقع سعی کن بفهمیش ما زنا هم گاهی وقتی اینجوری میشیم با اینکه متاهلم 

شاید زده شده از یه چیزی سعی کن درکش کنی سعی کن بفهمی از چی و کجا دلش پره ببین در دش چیه اگه عمیقع سع ...

الان باهاش صحبت کردم🥲

به هیچ چیز منفی فک‌ نکن از تجربه بقیه میگم فقط خداااااا تو بدترین شرایط ممکن دستتو میگیره من هرکی از ...

چجوریه یکم توضیح میدی

هعی چقد تلاش کنم خستمن عزیزم

همینکه دوستی طولانی میشه اینجوری میشن 

منم ۴ ساله دوستیم هنوز عقد نکردیم .این آخریا دیگه یاغی شده پسره. 

ببخشید میپرسم شما رابطه ج ..نداشتین ؟ 

ببین ازش بپرس مشکلش چیه .یجوری رفتار ک انگار میتونی راحت بزاریش کنار .ک خیال نکنه میتونه هر جور دلش خواست رفتار کنه 

شرایط خودتو بهم بگو .میتونی بزاریش کنار یا به هر قیمتی که شده میخوای نگه اش داری ؟ بهم بگو تا راهنماییت کنم 

عاشق چشم هایی بشین که سیره🙃
بیا خصوصی تا برات بگم البته همشو کامل برات میگم اینطوری خیلیا مشکلشون حل شده

باشه عزیزم