2777
2789

اسکراب بدن برای لک ها 

اسپری ضد جوش آردن سبوما 

یه دختر یه که مبتلا به سندروم pcoهستم پرولاکتین و تسترون گاهی وقتا میره بالا ویتامین c/zinkمنیزیم و اهن هم پایین ریزش مو دارم و پوستم جوش لک جای جوش هم داره 10کیلو هم وزن کم دارم ارتودنسی و عمل بینی و لیزر و فشیال هم تازگی انجام دادم اگه توی تاپیک درمان مشکلات بود خوش حال میشم تگم کنید 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من قسمت بالای کمرم تقریبا کتف و شانه ها خیلی داره نمیدونم چکار کنمجوش ریز هم هستن

مال من لعنتی کمرم ، بازو هام و یکم قسمت سینم هست 

خداروشکر خیلی خوب شده اما هنوز کامل از بین نرفته😔

من قسمت بالای کمرم تقریبا کتف و شانه ها خیلی داره نمیدونم چکار کنمجوش ریز هم هستن

شامپو بدن  آردن سلوما 

و اسپری ضد جوش بدن آردن سبوما 

یه دختر یه که مبتلا به سندروم pcoهستم پرولاکتین و تسترون گاهی وقتا میره بالا ویتامین c/zinkمنیزیم و اهن هم پایین ریزش مو دارم و پوستم جوش لک جای جوش هم داره 10کیلو هم وزن کم دارم ارتودنسی و عمل بینی و لیزر و فشیال هم تازگی انجام دادم اگه توی تاپیک درمان مشکلات بود خوش حال میشم تگم کنید 
مال من لعنتی کمرم ، بازو هام و یکم قسمت سینم هست خداروشکر خیلی خوب شده اما هنوز کامل از بین نرفته😔

منم دقیقا همین جاهاس

ولی پشت هر کاربری ی قلبِ مهربونه که میتپه ❤مراقب حرفامون باشیم
اول باید برم ازمایش بدم نکنه کبدم چرب باشه خدایی نکرده

اره عزیزم اینم خوبه 

برای ریزش موهات چکار میکنی؟من کراتین کردم ریزش موی وحشتناک گرفتم

من قرص آهن و پروفکتیل پلاتینیوم مصرف میکنم

شامپو ضد ریزش کاندید 

ماسک مو لافارر 

روغن مو enzoخداروشکر دیگه ریزش ندارم 

اگه توی سن بلوغ هستین بخاط همونه ، منم ارمایش دادم مشکلی نداشتم به همین خاطر بوداما خیلی رو مخه

من صورتم اصلا جوش نزدم 

پودر موبر میزنم بخاطر اون نیست؟

من قرص آهن و پروفکتیل پلاتینیوم مصرف میکنمشامپو ضد ریزش کاندید ماسک مو لافارر روغن مو enzoخداروشکر د ...

خداروشکر

ایشالا سالم و سلامت باشید

خداروشکرایشالا سالم و سلامت باشید

فداتشم مرسی 

من صورتم اصلا جوش نزدم پودر موبر میزنم بخاطر اون نیست؟

منم صورتم اصلا ندارم ولی بدنم جاش مونده ...

احتمالا به خاطر همونه ، منم یک بار زدم شد پررر جوش ریز ، خیلی وحشتناک بود ، اما بعد خوب شد