2777
2789
من صورتم اصلا جوش نزدم پودر موبر میزنم بخاطر اون نیست؟

تیغ یا کرم موبر سیگل بزن 

بعدش هم یخ بزار 

دیگه جوش نمیزنی 

البته من خودم مشکل داخلی دارم ))))

یه دختر یه که مبتلا به سندروم pcoهستم پرولاکتین و تسترون گاهی وقتا میره بالا ویتامین c/zinkمنیزیم و اهن هم پایین ریزش مو دارم و پوستم جوش لک جای جوش هم داره 10کیلو هم وزن کم دارم ارتودنسی و عمل بینی و لیزر و فشیال هم تازگی انجام دادم اگه توی تاپیک درمان مشکلات بود خوش حال میشم تگم کنید 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من شامپوشو زدم خیلی اثر نداره

تعریفشو شنیدم البته با اسپریش خیلی مکملن 

یه دختر یه که مبتلا به سندروم pcoهستم پرولاکتین و تسترون گاهی وقتا میره بالا ویتامین c/zinkمنیزیم و اهن هم پایین ریزش مو دارم و پوستم جوش لک جای جوش هم داره 10کیلو هم وزن کم دارم ارتودنسی و عمل بینی و لیزر و فشیال هم تازگی انجام دادم اگه توی تاپیک درمان مشکلات بود خوش حال میشم تگم کنید 

اسی کامنتارو کامل نخوندم نمیدونم چیزی ک کیخوام بگم رو بهت گفتن یا نه 

ولی محلول کلیندا مایسین برای جوش و جای جوش بدن عااالیه، من به توصیه پزشک میزدم و کاملا رفت 

ارزونم هست تمام داروخانه ها دارن

اسی کامنتارو کامل نخوندم نمیدونم چیزی ک کیخوام بگم رو بهت گفتن یا نه ولی محلول کلیندا مایسین برای جو ...

منم بعد اصلاح صورتم پر جوش میشد اما دوباره دارم اینو میزنم اصلا جوش نمیزنه

فقط موندم برا جوشایه بدنم چیکار کنم اینم زدم فایده نداشت برا بدنم

وقتی شیو میکنم میزنه🥲