2777
2789

اللهم عجل لولیک الفرج 🌺🌺🌺🌺

بدم الحسین یا الله العجل بقیه الله ✨️✨️✨️✨️

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸🌸🌸

اگه خواستید یه صلوات برا ظهور صاحب الزمان بفرستید🌸🌸

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم عجل لولیک فرج

انشالله خدا به حق موسی بن جعفر آنچنان شما رو از کرمش غنی کنه که هرگز مجبور نباشین به هیچ کس رو بندازید و همیشه دارا باشید و اموالتون پربرکت باشه🌸🌸

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
2803
التماس دعا برای شفای پدرم 😭

انشاالله خدا خودش به حق عزت و جلالش به حق چادر فاطمه زهرا به حق باب الحوائج بودن ابوالفضل عباس پدرشون رو شفا بده و لباس عافیت بپوشونه✨️

یا فارس الحجاز یعنی چی؟

فرس در عربی یعنی اسب ، فارس یعنی سواره 

یا فارس الحجاز ای ای تک سوار حجاز ، منظور صاحب الزمان که وقتی ظهور کنن در سرزمین حجاز هستن و تک سوار هستن✨️

2804
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤

انشاالله خدا به حق برکت رسول اکرمش و به حق شش ماهی امام حسین هر گرهی در زندگیتون دارین باز بشه🌸

انشاالله خدا به حق برکت رسول اکرمش و به حق شش ماهی امام حسین هر گرهی در زندگیتون دارین باز بشه🌸

😔اسم باب الحوائج رو هم میفهمم روحم آرامش پیدا میکنه

امروز اینقدر استرس دارم ان شالله خدا به حق ایشون دل منو آروم و قرار بده و شادش کنه با اون چیزی که خودشون میدونن

😔اسم باب الحوائج رو هم میفهمم روحم آرامش پیدا میکنهامروز اینقدر استرس دارم ان شالله خدا به حق ایشون ...

انشاالله درست میشه خدا خودش تطمئن القلوبه🌸🌸

2805
االهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم عجل لولیک الفرج

انشالله خدا به حق کربلای حسین و به حق حرم علمدارش هر آنچه که در دل دارین رو خیرتون قرار بده🌸

انشالله خدا به حق کربلای حسین و به حق حرم علمدارش هر آنچه که در دل دارین رو خیرتون قرار بده🌸

ممنون از دعای پر خیرت عزیزم 

به حق ۱۴ معصوم شما هم بهترین ها نصیبتون بشه مهربون

انشالله خدا به حق موسی بن جعفر آنچنان شما رو از کرمش غنی کنه که هرگز مجبور نباشین به هیچ کس رو بنداز ...

خیلی ممنونم عزیزم بابت دعای خیرتون 🥺🥰

ان شاءالله الاهی آمین

همچنین شما 🌹🙏🙏

2801